MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Prinde primăvara reducerilor VALABIL DOAR ASTĂZI!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

PRIMĂVARA MĂRȚIREȘTI!
VESTIM REDUCERI TOT MAI CALDE DE PREȚURI!

PRINDE REDUCERILE ȘI OFERTELE MEȘTEREȘTI!
Dacă locuința ta are terasă, practic, în fiecare zi poți să te bucuri de câte o mini vacanță, chiar acolo, pe propria ta terasă. Ca să poți face acest lucru, indiferent că este vară sau iarnă, trebuie să aranjezi terasa în așa fel încât să-ți permită acest lucru, să-ți ofere luxul de care ai nevoie și să aibă acel ceva aparte. Alege de la MESTERESTI Accesorii Terasă și vei schimba felul în care îți petreci timpul liber. O suprafață generoasă îți oferă libertatea necesară pentru amenajarea după gusturile tale, în timp ce pentru un spațiu mai mic trebuie să știi cum să faci pentru a face locul să pară mai spațios decât este în realitate.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica
Stoc epuizat
Prelată transparentă pentru terasă

Prelată transparentă pentru terasă

de la 114,2 91,38 lei metru pătrat -20%
3,58 din 5 (130 voturi)
Stoc epuizat
Umbrelă semirotundă Alaka

Umbrelă semirotundă Alaka

de la 196,3 157 lei bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!

Ne recomandă clienții noștri

Printre variatele Accesorii Terasă de la MESTERESTI pe care le poți achiziționa la un preț special se numără pergola, pavilionul, umbrelele, masa și scaunele.

Pergolă ori pavilion

Folosind un pavilion de grădină, poți să creezi un spațiu care e ferit de razele solare puternice, de variate posibile intemperii, ceea ce îți va permite să petreci timpul afară cu cei dragi ție. Alege o structură de rezistență care nu se va lăsa afectată de furtuni puternice, precum o structură din oțel. Dacă preferi un pavilion care se asamblează și dezasamblează ușor, poți să alegi cu încredere un model care să aibă structura din aluminiu. Copertina, de asemenea, ar trebui să fie realizată din materiale durabile, ca cele sintetice, polietilena și poliesterul fiind exemple foarte bune în acest sens.

Scaunele și masa

Sub pavilionul deja discutat poți să așezi mese și scaune speciale pentru grădină. Și acestea trebuie să fie alese având în vedere rezistența contra razelor UV, contra intemperiilor etc. Dacă acestea sunt acoperite de copertină, pot să alegi și modele create din bambus, lemn, ratan etc. O altă variantă posibilă o reprezintă mobilierul din plastic, care se întreține foarte ușor și e la fel de durabil. Nu poate fi uitată nici varianta mobilierului din butoaie, care creează un look rustic în zona în care e amplasat.