MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
  • Livrare in
    toata tara
  • Garantie
    certificata
  • Produse de
    calitate
  • Oferta
    diversificata
  • Experienta
    peste 20 ani
  • Consiliere
    tehnica

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ VALABIL DOAR 12 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Câte flori, atâtea oferte

doar la MESTERESTI!
    Aerotermele, la fel ca orice produs, au nevoie de anumite accesorii, în unele cazuri, ținând cont de modelul ales. Unele aeroterme ar putea avea nevoie de un stativ pentru a fi susținute, de un suport universal sau de o priză cu telecomandă, care îți facilitează utilizarea produselor. MESTERESTI îți pune la dispoziție toată gama de accesorii aeroterme de care ai putea să ai nevoie la prețuri foarte accesibile, făcându-le ideale pentru oricine. Indiferent de accesoriul pe care ți-l dorești sau de care ai nevoie, noi îți stăm la dispoziție, gama oferită fiind variată și atractivă pentru toate nevoile tale. Verificând oferta, vei descoperi, cel mai probabil, exact acele accesorii aeroterme de care aveai nevoie pentru căminul tău. În plus, reducerile fac parte mereu din oferta noastră, deci, vei ieși în dublu avantaj, fără îndoială.
    • Livrare in
      toata tara
    • Garantie
      certificata
    • Produse de
      calitate
    • Oferta
      diversificata
    • Experienta
      peste 20 ani
    • Consiliere
      tehnica

    Parerea cumparatorilor

    Livia Stoian din Ileana, Călărași
    Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
    Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
    Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
    Victoria Martac din Colacu, Dambovița
    Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!

    Clienții noștri - prioritatea noastră

    Ce tipuri de accesorii aeroterme găsești la MESTERESTI

    Dacă ai nevoie de accesorii aeroterme și ai intrat pe site-ul MESTERESTI, cu siguranță, ai nimerit în locul cel mai potrivit. Gama de accesorii aeroterme oferită de noi este variată și disponibilă la prețuri care se potrivesc oricărui tip de buget.

    Stativ aerotermă

    Stativul este opțiunea pe care trebuie să o iei în considerare atunci când folosești radiatoare, lămpi cu infraroșu etc pentru a nu le așeza direct pe sol. Există unele variante de stative care dispun de un sistem de prindere universal, deci, nu contează ce model de radiator ai deja acasă, în timp ce altele sunt create exact pentru un model anume. Evident, ambele tipuri au avantajele lor și alegerea unui model ține de preferințele tale.

    Priza cu telecomandă

    Acest produs îți pune la dispoziție o serie de avantaje. De exemplu, un aspect foarte modern îl reprezintă faptul că priza cu telecomandă poate să fie wireless și controlată printr-o telecomandă. În unele cazuri, distanța maximă de operare este de 25 de metri, deci nu mai este nevoie să te afli în fața prizei pentru a o controla.

    Detector mișcare

    Un produs foarte interesant din categoria accesorii aeroterme este detectorul de mișcare care pot să controleze activitatea radiatoarelor de căldură în momentul în care detectează mișcarea persoanelor.

    Suport universal
    În categoria de accesorii aeroterme se află și diferite modele de suport universal, care îți vor fi de folos pentru susținerea lămpilor cu infraroșu, a panourilor radiante sau a diferitelor tipuri de aeroterme.