MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 15 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Livrăm pentru Moș Crăciun

Totul la un preț mai mic
Aerotermele, la fel ca orice produs, au nevoie de anumite accesorii, în unele cazuri, ținând cont de modelul ales. Unele aeroterme ar putea avea nevoie de un stativ pentru a fi susținute, de un suport universal sau de o priză cu telecomandă, care îți facilitează utilizarea produselor. MESTERESTI îți pune la dispoziție toată gama de accesorii aeroterme de care ai putea să ai nevoie la prețuri foarte accesibile, făcându-le ideale pentru oricine. Indiferent de accesoriul pe care ți-l dorești sau de care ai nevoie, noi îți stăm la dispoziție, gama oferită fiind variată și atractivă pentru toate nevoile tale. Verificând oferta, vei descoperi, cel mai probabil, exact acele accesorii aeroterme de care aveai nevoie pentru căminul tău. În plus, reducerile fac parte mereu din oferta noastră, deci, vei ieși în dublu avantaj, fără îndoială.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!

Clienții noștri - prioritatea noastră

Ce tipuri de accesorii aeroterme găsești la MESTERESTI

Dacă ai nevoie de accesorii aeroterme și ai intrat pe site-ul MESTERESTI, cu siguranță, ai nimerit în locul cel mai potrivit. Gama de accesorii aeroterme oferită de noi este variată și disponibilă la prețuri care se potrivesc oricărui tip de buget.

Stativ aerotermă

Stativul este opțiunea pe care trebuie să o iei în considerare atunci când folosești radiatoare, lămpi cu infraroșu etc pentru a nu le așeza direct pe sol. Există unele variante de stative care dispun de un sistem de prindere universal, deci, nu contează ce model de radiator ai deja acasă, în timp ce altele sunt create exact pentru un model anume. Evident, ambele tipuri au avantajele lor și alegerea unui model ține de preferințele tale.

Priza cu telecomandă

Acest produs îți pune la dispoziție o serie de avantaje. De exemplu, un aspect foarte modern îl reprezintă faptul că priza cu telecomandă poate să fie wireless și controlată printr-o telecomandă. În unele cazuri, distanța maximă de operare este de 25 de metri, deci nu mai este nevoie să te afli în fața prizei pentru a o controla.

Detector mișcare

Un produs foarte interesant din categoria accesorii aeroterme este detectorul de mișcare care pot să controleze activitatea radiatoarelor de căldură în momentul în care detectează mișcarea persoanelor.

Suport universal
În categoria de accesorii aeroterme se află și diferite modele de suport universal, care îți vor fi de folos pentru susținerea lămpilor cu infraroșu, a panourilor radiante sau a diferitelor tipuri de aeroterme.