MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 15 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Livrăm pentru Moș Crăciun

Totul la un preț mai mic
Aerotermele pe motorină de la MESTERESTI reprezintă produse realizate cu tehnologie de ultimă generație, astfel încât rezultatul final să fie un confort termic durabil și eficient. Acest tip de aeroterme sunt de două feluri: cu ardere directă pe motorină sau cu ardere indirectă pe motorină. Aceste generatoare de aer cald cu ardere pe motorină reunesc într-un singur produs calitatea cu tehnologia de ultimă generație, astfel încât rezultatul final să fie un confort termic durabil și eficient. În acest moment MESTERESTI are la dispoziție mai multe echipamente din care puteți alege, în funcție de puterea calorică dorită sau în funcție de consumul de combustibil direct. În plus, generatoarele de aer cald cu ardere pe motorina pot fi fixe sau mobile. Cele mobile au avantajul ca pot fi mutate cu ușurință oriunde este necesara instalarea lor și sunt prevazute cu roti pentru o manipulare mult mai eficienta.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

Clienții noștri - prioritatea noastră

Cum funcționează aerotermele pe motorină

Aerotermele pe motorină de la MESTERESTI, cunoscute și sub numele de tunuri sau generatoare de aer cald, pot funcționa pe două sisteme: aeroterme cu ardere directă pe motorină sau aeroterme cu ardere indirectă pe motorină.

Aerotermele cu ardere pe motorină

Aerotermele cu ardere pe motorină de la MESTERESTI pot fi de două feluri: aeroterme cu ardere directă pe motorină și aeroterme cu ardere indirectă pe motorină. Aerotermele cu ardere directă pe motorină pot fi definite ca un schimbător de căldură și aer și este compus dintr-un focar unde are loc arderea combustibilului și o zonă de schimb de căldură convectivă. Diferența față de cele cu ardere indirectă, este că acestea pot fi prevăzute cu un dispozitiv astfel încât noxele să fie eliminate în afara unei încăperi.

Avantaje

Avantajul acestor echipamente este reprezentat de producerea unei cantități de căldură mare și imediat ce este pus în funcțiune. În urma punerii în funcțiune aerul rămâne curat, nu este fum și aerul nu este uscat. Pot fi echipamentele potrivite chiar și pentru locurile care nu sunt suficient de ventilate și mai oferă avantajul de a putea fi montate atât în interiorul încăperii folosind coșuri de fum pentru evacuarea noxelor cât și în exteriorul clădirilor deoarece există posibilitatea de a se monta conducte flexibile cu ajutorul cărora se poate direcționa căldura direct în încăperea în care este nevoie. Totodată este o sursa de încălzire alternativă care nu necesită investiții foarte mari iar cea inițială se amortizează într-un timp extrem de scurt.

Eficiență energetică

În ceea ce privește design-ul echipamentului, putem spune că au o construcție robustă realizată din oțel inoxidabil, având prevăzute pe suprafața lor câte un schimbător de căldură realizat din oțel galvanizat pentru a se realiza un schimb de căldură mai eficient. Aerotermele de acest tip sunt ușor de utilizat, robuste și foarte eficient din punct de vedere energetic.