MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 15 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Livrăm pentru Moș Crăciun

Totul la un preț mai mic
Alegerea unui încălzitor de terasă nu este foarte ușoară, deoarece trebuie să știi de ce tip de încălzitor ai nevoie și ce criterii trebuie să ai în vedere atunci când faci această achiziție. Diferitele modele de încălzitoare terasă sunt ideale pentru a încălzi un spațiu exterior, indiferent că este vorba de balcon, foișor, terasă exterioară de curte ori terasă de restaurant. Folosind un astfel de produs, poți să te bucuri de clipe minunate în aer liber, chiar și când vremea rece a pus stăpânire pe pământ, oferindu-ți căldura și ambianța necesare.

Parerea cumparatorilor

Marius Grigoras din Hartop, Suceava
Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.
Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
Foarte ok!

Clienții noștri - prioritatea noastră

Variatele modele de încălzitoare terasă sunt ideale în cazul în care ai un balcon la apartament și vrei să petreci timpul acolo și iarna, dacă stai la casă și mai vrei să faci un grătar ori să te relaxezi în balansoar sau dacă deții un local și vrei să le oferi clienților tăi o experiență plăcută pe terasă.

Încălzitoarele pentru terase au, practic, rolul de a prelungi viața terasei tale, făcând-o să fie utilizabilă pe tot parcusul anului, indiferent de vremea de afară. Deci, doar pentru că afară temperaturile au scăzut, asta nu înseamnă că trebuie să încetezi să faci activitățile care îți fac plăcere.

Pentru a lua o decizie informată legată de aceste încălzitoare terasă e important să calculezi care va fi suprafața ce urmează să fie încălzită. Așadar, doar ținând cont de cât de întinsă e suprafața respectivă poți să alegi încălzitoare terasă ce vor fi suficient de puternice pentru a face fața nevoilor tale.

Un alt aspect destul de important este zona în care urmează să folosești acest aparat. Astfel de produse se pot utiliza pe balcoane, pe terasă, în foișor etc, lucru care va putea să te ghideze și mai mult către alegerea unui dispozitiv ce se poate plia pe cerințele tale. Poți să alegi dintr-o gamă variată de încălzitoare terasă din toată oferta MESTERESTI, deci, nu trebuie să-ți faci griji pentru acest aspect.