MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ VALABIL DOAR 12 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Câte flori, atâtea oferte

doar la MESTERESTI!
  Pentru a cumpăra un model bun din varietatea de panouri radiante trebuie să iei în considerare o serie de aspecte, de la prețul de achiziție până la costul pentru consumul de energie electrică pe lună. Din fericire, MESTERESTI nu îți oferă doar o gamă variată de panouri radiante, ci te și învață cum să îl alegi pe cel mai bun pentru nevoile tale. Din toată gama de panouri radiante trebuie să ai grijă să alegi un model care poate să încălzească încăperea cât mai mult, într-o perioadă cât mai scurtă, să aibă un aspect plăcut ce se asortează cu locul în care este așezat, să fie ușor de utilizat și să poate fi așezat cum consideri tu că este mai bine pentru tine (pe tavan, pe perete, în picioare).

  Parerea cumparatorilor

  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Silviu Apostica din Șendreni, Galați
  Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
  Ion Nita din Buta, Argeș
  Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.

  Clienții noștri - prioritatea noastră