MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 7 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  La MEȘTEREȘTI găsești echipamentul de joacă de care ai nevoie pentru pentru cățelul tău. Fie că preferi rampe pentru sărituri în înălțime, sărituri în lungime, slalom printre obstacole, balansoar pentru testarea echilibrului sau o anvelopă prin care câinele tău să treacă, avem la dispoziție o serie de echipamente ce-ți vor anima cățelul. Toate aceste echipamente sunt realizate din lemn sau metal de foarte bună calitate. Dresajul canin devine mai ușor folosind echipamentele corespunzătoare și sigure. Comandă acum echipamentul de joacă pentru câini luând legătura cu unul dintre consilierii noștri de vânzări. MEȘTEREȘTI vă oferă prilejul de a achiziționa echipamentul de joacă ce se pretează perfect cățelului dumneavoastră. Pe lângă învățarea unor exerciții fizice, cățelul se va distra și se va bucura ca de o jucărie nouă.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.
  Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
  Foarte ok!
  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

  Ne recomandă clienții noștri

  Jocul este benefic pentru căței pentru că îi antrenează pentru a face față situațiilor lucruri neașteptate: câinii își adaptează mișcările pentru a-și menține echilibrul și știu cum să reacționeze atunci când ceva îi surprinde. În timpul jocului, câinii învață cum să facă față stresorilor din viața reală. De aceea, câinilor le plac jucăriile noi, dar sunt totuși precauți. Cu echipamentul de joacă pentru câini îți antrenezi câinele mai ușor deoarece oferă stimulare mentală. Utilizarea acestor modalități de dresaj vă ajută atât pe dumneavoastră cât și pe câine fiind exercițiu fizic benefic care întărește legătura dintre posesor și animal. Joaca poate reduce problemele de comportament ale unor căței.

  Îmbunățirea abilităților motorii ale cățelului

  În cele din urmă, câinii se joacă pentru că îi ajută să-și recunoască abilitățile motorii, să aibă o bună coeziune socială și să se pregătească pentru lucruri neașteptate, astfel încât să poată face față mai bine atunci când trebuie să se descurce singuri.

  Achiziționați echipament testat și de calitate

  La MEȘTEREȘTI aveți posibilitatea de a achiziționa echipament de joacă pentru căței. Vă puteți distra împreună chiar în curtea dumneavoastră. Avem pentru dumneavoastră mai multe produse de unde puteți alege obstacolul dorit și vă putețiu învața câinele să le folosească.