MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 3 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Orice proiect are nevoie de o fundație solidă pe care să se poată baza. Iar dacă vorbim despre solarii, telecomunicații sau orice ține de agricultură, atunci ai nevoie de stâlpi de lemn de cea mai bună calitate. Stâlpii de lemn MESTERESTI sunt tratați special pentru a face față oricărei situații, cu o durată de viață de până la 20 de ani. Astfel, grădina ta se va putea baza mulți ani pe ei, la fel cum și rețeaua de telecomunicații va fi mereu la înălțime. Mai trebuie să menționăm și despre faptul că aracii sunt alternativa ecologică și mult mai ușoară de folosit decât stâlpii de beton? Cât despre restul avantajelor, te lăsăm pe tine să le descoperi.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
  Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!
  Alexa Mirela din Bucecea, Botoșani
  Totul a fost ok. L-au văzut și prietenii și vor să își cumpere și ei când strâng banii.
  Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
  Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!

  Ne recomandă clienții noștri

  Cu ce se diferențiază stâlpii de lemn MESTERESTI față de restul?

  Stâlpii de lemn marca MESTERESTI sunt tratați cu *TANALITH E, un conservant de lemn probat, testat și certificat pentru protecția de lungă durată a lemnului de construcții și de peisagistică. Pe acești stâlpi te poți baza oricând, în orice situație. Chiar și atunci când vorbim despre stâlpi de lemn pentru fibră optică, pentru susținerea plaselor anti-grindină, pentru vie sau pentru rețele electrice.

  De ce să optez pentru stâlpi de lemn?

  Stâlpii de lemn sunt o alternativă ecologică, dar acesta nu este singurul avantaj al acestora.

  • Greutatea redusă este unul dintre avantajele principale, fiind ușor de manevrat. Acest lucru poate fi esențial atunci când vorbim de suprafețe mai mari, unde vom avea nevoie de mai mulți stâlpi, atât pe partea de transport cât și pe partea de montaj.
  • Dacă tot am vorbit despre montaj, stâlpii de lemn oferă posibilitatea de a da găuri și/sau de a monta cleme suplimentare ulterior de către tine, acest fapt asigurând și o flexibilitate în amplasament.
  • Stâlpii de lemn sunt majoritar din molid, lemn de o clasă de durabilitate superioară și folosit în mod intensiv pentru construcții. Cu o durată medie de viață de 15-20 de ani, molidul va rezista testului timpului și este și recunoscut ca fiind unul dintre cele mai ușoare tipuri de lemn.
  • Tratamentul special, folosind conservantul Tanalith E are ca scop pregătirea lemnului pentru a face față condițiilor exterioare, fiind rezistent la eroziune, putrefacție și oricare alți factori de deteriorare.

  De ce am ales molidul în defavoarea altor tipuri de lemn?

  Molidul este mult mai rezistent decât orice lemn de foioase și nu conține rășini și nici nu va putrezi. Așadar, lemnul de conifere, tratat special cu Tanalith E este o rețetă profesională pentru araci. Prin aplicarea acestui tratament, molidul va rezista până la 20 de ani și va fi acolo pentru cultura ta.

  Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de stâlpi de lemn, noi suntem pregătiți să facem față dorințelor tale. Pentru o listă completă de detalii și specificații tehnice, te invităm să apelezi cu încredere numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.

  Consultanții noștri se vor ocupa să găsească cea mai bună soluție pentru tine, atât legat de modelul stâlpilor cât și de tot ceea ce presupune transportul și/sau montajul acestora.