MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă variată de Carporturi, din care să alegi exact modelul care îți place ție și de care ai nevoie! Un astfel de produs poate oferi un grad destul de ridicat de protecție autoturismelor, acesta fiind motivul pentru care este achiziționat. Acesta are adesea forma unui șopron, este ventilat și are patru grinzi verticale, precum și un tip de învelitoare. Carportul se poate atașa locuinței sau poate fi ridicat pentru a fi de sine-stătător, în curtea ta. De exemplu, poți să construiești carportul ca fiind o prelungire exterioară pentru garaj, incluzându-l astfel în clădire, dar poate fi ridicat și deasupra unei alei de acces pe proprietatea ta, fără să fie legat de locuință.

  Parerea cumparatorilor

  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Crinela Lepădat din Drâmbar, Alba
  Copiii au fost încântați! E un plus pentru locația noastră!

  Ne recomandă clienții noștri

  Ideea de carporturi pare nouă și modernă, dar, de fapt, această invenție datează din perioada în care au apărut și primele automobile. Se consideră că primul carport a fost creat în anul 1909, fiind o extensie pentru o locuință din Illinois. În următorii 30 de ani, ideea de carport a fost tot mai des adoptată de americani, în anul 1939 fiind deja un produs cunoscut la scară națională. În România, însă, ideea de carporturi a fost introdusă abia după anul 1989, cu pași mici.

  La MESTERESTI găsești carporturi:

  • metalice cu folie
  • metalice cu tablă
  • din lemn

  Chiar dacă nu oferă protecție 100% ca un garaj, ideea de carporturi nu trebuie ignorată, deoarece reprezintă o alternativă foarte ieftină și simplă în fața construirii unu garaj. Acest produs oferă umbră și protecție contra ploilor, ninsorilor, razelor UV, atunci când vorbim de autoturisme, de aceea, nu este greu de văzut de ce au început să prindă popularitate și în țara noastră.

  Carporturile pot avea înălțimi:

  • 2,2 metri
  • 2,5 metri

  Produsul se bucură de mai multe avantaje – astfel, pe lângă ceea ce a fost deja menționat, un alt plus foarte mare îl reprezintă ușurința cu care ridici un astfel de produs, indiferent de loc. Sunt create pentru a te ajuta să îți respecți mașina și să o protejezi pentru că merită.

  Totuși, pentru a afla toate informațiile legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri, transport și orice alt tip de informație, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii. Astfel, vei lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști.