MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 10 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă variată de Accesorii Furtunuri Industriale, din care poți să alegi pentru afacerea ta. Categoria de furtunuri industriale este foarte vastă și cuprinde mai multe subcategorii, ca furtunuri pentru aer, apă, aburi, acizi, alimentare, pentru radiatoare, pentru ulei și combustibili, teflon și gresare. Indiferent dacă vrei Accesorii Furtunuri Industriale pentru a transporta aerul sau apa de băut ori dacă vrei un produs pentru ulei și combustibil, la MESTERESTI vei găsi tot ceea ce îți dorești, la un preț accesibil. Alege produsul de care ai nevoie din oferta noastră sau discută cu unul dintre consilierii noștri pentru mai multe detalii, asigurându-te de faptul că ai luat decizia cea mai bună pentru tine!
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
  Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!
  Popa Claudiu din Sibiu, Sibiu
  E în regulă! tot ce trebuie! Livrare promptă, produs de calitate, vă vom recomanda tuturor, vom mai cumpăra.

  Ne recomandă clienții noștri

  La MESTERESTI poți să găsești Accesorii Furtunuri Industriale la un preț accesibil, gama fiind variată, pentru a ne asigura că vei găsi ceea ce îți dorești, întotdeauna! Oferta noastră dispune de Accesorii Furtunuri Industriale cu destinații variate, precum alimentare, abur fierbinte, apă, uleiuri, compoziții abrazive etc, toate având diametre variate, pentru a se potrivi tuturor cerințelor.

  Informații Accesorii Furtunuri Industriale

  Aceste Accesorii Furtunuri Industriale prezintă rezistență sporită contra uleiurilor, acizilor sau diferiților combustibililor. Produsle pot fi adaptate la aplicații pentru irigații, drenaj etc. Accesoriile sunt create pentru a avea o rezistență superioară în fața întinderilor, ozonului, intemperiilor, în fața condiților grele etc. Având toate aceste avantaje, dar și multe altele, ai toate motivele pentru care să cumperi de la MESTERESTI Accesorii Furtunuri Industriale.

  Detalii Accesorii Furtunuri Industriale

  Temperaturile de lucru sunt, de asemenea, foarte variate și mari, aceasta coborând până la – 20 de grade Celsius și urcând până la 100 de grade Celsius pentru apă, de exemplu. Accesoriile și furtunurile sunt făcute, adesea, din PVC care a fost presat și combinat cu fibră textilă prin extrudare. Suprafața lor se remarcă datorită nervurilor ce prezintă o rezistență foarte bună contra abraziunii.