MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 9 ZILE!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  În căutarea de modele de furtun compresor la MESTERESTI, vei descoperi că există unele modele de furtun care sunt mai speciale. Spre exemplu, furtunul care este utilizat pentru aparatul de sudură, fie că e vorba despre furtunul de oxigen sau cel de acetilenă, grație mediului de lucru industrial în care se utilizează, acestea sunt fabricate pentru a rezista fără nicio problemă la intemperii și sunt personalizte în culori speciale, având în vedere funcția de utilizare pe care o au. Aceste produse sunt ușor de instalat și ușor de utilizat. Caută furtun în oferta MESTERESTI și vei descoperi o gamă variată din care poți să alegi exact ceea de ce ai nevoie, la un cost foarte accesibil, după cum vei observa singur.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
  Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.
  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

  Ne recomandă clienții noștri

  Furtunul prin care e realizat transferul de oxigen are culoarea albastră, în timp ce furtunul care e utilizat pentru combustibil are culoarea roșie. Deoarece în aceste furtunuri gazele se află sub presiune, acestea sunt întărite de către producători într-un material textil care e înfășurat, oferindu-i furtunului gradul de rezistență necesar pentru activitățile la care va fi supus. Alege de la MESTERESTI modelul de furtun de care ai nevoie, chiar acum, la un preț special!

  Tipuri de furtun la MESTERESTI

  Cele mai fine tipuri de furtunuri sunt cele care sunt folosite în industria alimentară, deoarece acestea sunt făcute din cauciuc inodor și fără gust, lucru care previne stricarea calității sucurilor și a altor tipuri de băuturi, indiferent că sunt alcoolice sau nealcoolice, ce trec prin furtun.

  De departe cele mai rezistente tipuri de furtunuri sunt cele care se folosesc pentru șablare ori mortar. Prin furtunurile acestea va circula mortar ori nisip la o presiune ridicată, particulele de nisip și pietrele funcționând ca o piatră abrazivă în interiorul furtunului. Ca urmare e de importanță maximă ca furtunul acesta să dispună de un grad superior de rezistență contra abraziunii, iar la MESTERESTI vei găsi ușor orice model ți-ai dori.