MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  În căutarea de modele de furtun compresor la MESTERESTI, vei descoperi că există unele modele de furtun mai speciale. Spre exemplu, furtunul care este utilizat pentru aparatul de sudură, fie că e vorba despre furtunul de oxigen sau cel de acetilenă, grație mediului de lucru industrial în care se utilizează, e fabricat pentru a rezista fără nicio problemă la intemperii. Furtunurile compresor sunt personalizate în culori speciale, având în vedere utilizarea pe care o au. Aceste produse sunt ușor de instalat și de utilizat. Caută furtun compresor în oferta MESTERESTI și vei descoperi o gamă variată din care poți să alegi exact produsul de care ai nevoie, la un cost accesibil.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Viorel Ilie din Pădureni, Iași
  Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
  Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
  Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!

  Ne recomandă clienții noștri

  Furtunul prin care e realizat transferul de oxigen are culoarea albastră, în timp ce furtunul care e utilizat pentru combustibil are culoarea roșie. Deoarece în aceste furtunuri gazele se află sub presiune, acestea sunt înfășurate de către producători într-un material textil, care îi oferă furtunului gradul de rezistență necesar pentru activitățile la care va fi supus. Alege de la MESTERESTI modelul de furtun potrivit cel mai bine nevoilor tale.

  Tipuri de furtun compresor MESTERESTI

  Cele mai fine tipuri de furtunuri sunt cele folosite în industria alimentară, deoarece acestea sunt făcute din cauciuc inodor și fără gust, lucru care previne stricarea calității sucurilor și a altor tipuri de băuturi, indiferent că sunt alcoolice sau nealcoolice.

  De departe, cele mai rezistente tipuri de furtunuri sunt cele care se folosesc pentru șablare ori mortar. Prin furtunurile acestea va circula mortar ori nisip la o presiune ridicată, particulele de nisip și pietrele funcționând ca o piatră abrazivă în interiorul furtunului. Astfel, e de importanță maximă ca furtunul acesta să dispună de un grad superior de rezistență contra abraziunii.

  Cum aleg un furtun compresor potrivit?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.