MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Avantaje plută

Stejarul de plută este, după cum îi spune și numele, arborele din care se fabrică pluta. Scorța sa este foarte groasă și poate să și-o regeneze ulterior, deci, utilizarea sa se poate încadra în lista celor ecologice. Scoarța acestui copac mai poartă și denumirea de dop.

Acest material, precum și materialele realizate din acesta, se bucură de o serie de avantaje. Una dintre ele e masa redusă. Aerul care e prins în micro-celulele sale reprezintă 90% din volumul său total, reprezentând aproximativ jumătate din greutatea sa. Cu alte cuvinte, materialul e foarte ușor, de cinci mai mai ușor ca apa chiar și nici nu e absorbant de umezeală, deci, nu se poate scufunda.

Pluta pe care o putem regăsi și în comerț e compusă dintr-un amestec de acizi grași și alcool organic, ceea ce îi oferă rezistență în fața gazelor și lichidelor. Ca urmare, produsul nu se descompune, deci, va fi una dintre soluțiile cele mai bune pentru izolare.

Această plută e și un inert chimic, deoarece structura sa e impermeabilă nu numai atunci când este vorba de gaze și lichide, ci și atunci când e vorba de variate substanțe chimice. Deoarece nu intră în reacție cu alte substanțe chimice, pluta nu va fi distrusă, iar mirosul rămâne netru.

Parerea cumparatorilor

Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.