MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Micuții au nevoie constant de mișcare și de stimulare. Mai ales în această perioadă esențială pentru creșterea lor. Așa că se merită să investești pe deplin în echipament pentru locul de joacă. Iar aici vei găsi balansoare pentru copii, o alegere clasică care a trecut cu brio testului timpului. Indiferent dacă vorbim despre un balansoar clasic pe lemn sau un balansoar din plastic, pe arc, noi avem pregătită o colecție completă pentru a face față micilor aventurieri. Destinate atât pentru uz rezidențial sau public (grădinițe, școli, spații publice), aceste balansoare sunt construite cu siguranța și calitatea în minte. Respectând standardele europene în materie de calitate, aceste balansoare vor face față cu brio tuturor provocărilor. Pentru a afla mai multe informații, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.

Parerea cumparatorilor

Sain Nicolae din Timișoara, Timișoara
E ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de două ori de la dvs, vă recomand tuturor!
Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.
Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

Ne recomandă clienții noștri

Cu ce vine oferta de Balansoare pentru Grădină MESTERESTI?

Știm cât de important este sportul în viața micuților. De aceea am investit timp și energie pentru a avea o ofertă cât mai mare de locuri de joacă, implicit balansoare pentru grădină.

De ce balansoare pentru grădină?

Pentru că balansoarele pentru grădină sunt o alegere clasică de loc de joacă. Cu toții am avut parte de această experiență atunci când am fost mici, fie că vorbim despre părculețul din curtea blocului sau despre balansoarul de la grădiniță. Punem pariu că și acum ți-ar place să te mai dai într-un balansoar din când în când. Iar acum chiar poți face acest lucru, împreună cu cei mici. Sau poți să le predai ștafeta integral și să le cumperi propriul balansoar.

 • Asta pentru că există cele balansoarele din plastic, pe arc. Acestea sunt cele mai mici balansoare, pentru cei mai mici dintre micuți. Destinate copiilor de doar câțiva anișori, aceasta este prima lor experiență. Construit din plastic rezistent și certificat la nivel european pentru calitate și siguranță, poți spune că vei avea copilul tău pe mâini bune. Iar pentru liniștea ta, te anunțăm că balansoarele au o înălțime foarte mică deci riscul de accidentare în caz de cădere este foarte mic.
 • Dacă ai mai mulți micuți care vor să se distreze în același timp, dar care totuși sunt prea mici pentru un balansoar din lemn, atunci există și discurile de echilibru. La fel, fiind montate la o înălțime destul de mică, riscul de accidentare este minim.
 • Dar să trecem la balansoarele din lemn, atracția principală a oricărui loc de joacă. Venind cu o capacitate de 2 sau 4 persoane foarte energice, acest balansoar este aici să reziste și să încânte. Construit din lemn impregnat, acesta va face față cu brio condițiilor meteo mai puțin prietenoase și nici nu va mucegăi sau putrezi dacă va sta prea mult în balta provocată de ploaie.
 • O altă categorie de balansoare pe care o recomandăm este cea de balansoare modulare, care se atașează în cadrul complexurilor de joacă. Aici depinde în primul rând de complexul de joacă pe care îl deții, așa că te sfătuim să studiezi fiecare produs în parte.

Ce mai trebuie să știu despre balansoarele pentru grădină marca MESTERESTI?

 • Toate balansoarele sunt construite la standardele europene de calitate și siguranță. Totuși, pentru balansoarele mari recomandăm și montarea de pavele de cauciuc. Nu există niciodată prea multă siguranță.
 • Garanția standard pentru toate balansoarele este de 2 ani, chiar dacă utilizarea va fi intensă. Spunem acest lucru deoarece balansoarele pot fi folosite pe domeniul public, atâta timp cât nu se impun reglementări suplimentare în acel loc.

Totuși, îți recomandăm să analizezi întreaga ofertă. Sau poți apela numărul de telefon afișat în cadrul paginii, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Astfel vei afla toate informațiile legate de modele, prețuri, transport sau montaj, de la profesioniști cu experiență vastă în domeniu.