MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 5 ZILE!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Profesioniștii și oamenii gospodari vor ține întotdeauna țuica într-un butoi. Indiferent că vorbim despre un butoi de 5 litri cu care îți vei întâmpina oaspeții sau un butoi de 200 de litri pe care îl vei ține în beci și cu care vei asigura ca turiștii de la pensiunea ta să aibe mereu o țuică bună cu care să se încălzească. Avem butoaie atât pentru profesioniști cât și pentru cei care nu vor să se dedice prea mult întreținerii unui butoi. Indiferent de categoria în care te afli, butoaiele sunt echipate complet și sunt gata pentru folosință. Așa că te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Astfel vei afla toate informațiile legate de capacitate, tipul de lemn, accesorii incluse, transport și orice alte detalii necesare pentru a avea experiența unei țuici veritabile.
Butoi polipropilenă 100 litri

Butoi polipropilenă 100 litri

În stoc
de la 325 lei bucata
3,75 din 5 (16 voturi)
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

Ne recomandă clienții noștri

Cu ce vine oferta de butoaie de tărie marca MESTERESTI?

În primul rând venim cu calitate. Iar când spunem calitate ne referim atât la calitatea efectivă a butoaielor cât și calitatea serviciilor oferite de noi.

 • Butoaiele au ca numitor comun faptul că doagele au fost ținute la uscat timp de 2 ani. Acesta este un proces necesar pentru orice butoi, indiferent de destinația acestuia.
 • La fel cum și toate butoaiele au incluse dopul de lemn, caneaua de lemn și suporții. Totuși, pentru butoaiele cu o capacitate mai mare de 50 de litri vă putem oferi contracost și o canea din inox alimentar, capabilă să reziste unei greutăți și a unei presiuni considerabile;
 • Cât despre tipul de lemn folosit, acesta este de 3 tipuri. Primul tip de lemn folosit este cel de dud și se adresează celor care au experiență în domeniu sau care vor să se dedice mai mult calității țuici. Spunem acest lucru deoarece lemnul de dud necesită întreținere suplimentară față de lemnul de salcâm. Avantajul lemnului de dud în schimb este că oferă o culoare aparte țuicii, pentru un aspect spectaculos care va ieși în evidență și care va confirma faptul că țuica ta este de o calitate care va garanta faptul că oaspeții tăi vor mai reveni;
 • O mențiune specială o reprezintă lemnul de stejar, care este folosit în general pentru butoaiele de vin dar care nu se pretează pentru țuică. Se pretează în schimb excelent pentru vinars și pentru pălincă. Astfel, taninul poate da un gust special băuturii din butoi. Atenție în schimb la faptul că lemnul de dud nu este recomandat pentru această operațiune. De asemenea, atenție la faptul că și lemnul de stejar necesită întreținere suplimentară. Dar lucrurile făcute cu bun simț au nevoie de timp și de dedicare oricum;
 • Dar dacă nu dorești să investești timp și energie în întreținerea butoiului, atunci recomandăm un butoi din salcâm. Lemnul de salcâm este cunoscut ca fiind un lemn polivalent ce are nevoie de un nivel minim de întreținere. Dezavantajul în schimb este că nu va oferi nici aroma precum stejarul și nici culoarea precum dudul. Dar poate că pentru tine este mai important să ai un butoi ușor de întreținut decât să ai o țuică specială. Alegerea este strict a ta.

Ce mai trebuie să știu despre butoaiele de tărie MESTERESTI?

 • Toate butoaiele, indiferent de tipul de lemn folosit, au o capacitate cuprinsă între 5 litri și 200 de litri. Practic, există butoaie pentru orice nevoie.
 • Transportul se realizează contracost în toată țara, prin curier. Pentru a afla un preț te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii.
 • Toate butoaiele vin cu dop de lemn, canea de lemn și suporți incluși. Totuși pentru butoaiele mai mari de 50 de litri recomandăm o canea din inox alimentar, rezistentă la greutatea și presiunea superioară. Oferim această opțiune contracost.

Pentru a afla mai multe detalii, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.