MESTERESTI MESTERESTI

0752 224 113
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

20% REDUCERE VALABIL DOAR 12 ZILE!

Suna acum la 0752 224 113

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Comenzile se fac telefonic

Completează numărul tău și te sunăm noi!

Damigenele sunt o soluție practică și ieftină pentru păstrarea, transportul și depozitarea băuturilor alcoolice, dar și nealcoolice. Realizate din sticlă, unul dintre cele mai apreciate materiale din industria ambalajelor, damigenele marca MESTERESTI păstrează nealterate calitățile și proprietățile băuturilor. De cele mai multe ori, pentru a reduce riscul deteriorării, damigenele de sticlă sunt învelite fie într-un coș de plastic, fie cu împletitură de nuiele sau papură. Atât materialele folosite pentru învelirea acestora ca strat de protecție, cât și sticla sunt produse ecologice. Damigenele de mici dimensiuni sunt adesea utilizate și ca obiecte de decor sau artizanat. Închiderea lor este foarte simplă și se realizează cu ajutorul dopurilor de cauciuc, plută sau plastic. Pentru a evita deteriorarea băuturilor depozitate în aceste recipiente este recomandat ca fiecare damigeană să fie bine curățată înainte de reutilizare.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor:

Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!

De ce să păstrezi băuturile alcoolice într-o damigeană de sticlă

Vin, țuică, pălincă sau alte băuturi alcoolice – oricare dintre aceste licori poate fi păstrată fără niciun risc în damigene. Damigenele sunt vase mari de sticlă cu gâtul scurt, având diferite dimensiuni. Fiind realizate dintr-un produs ecologic și fiind posibilă închiderea lor etanș, damigenele asigură păstrarea băuturilor în condiții optime.

Protecție de durată

Pentru le asigura o durată de viață cât mai lungă, de regulă damigenele sunt învelite în coșuri de plastic sau cu împletitură de nuiele ori papură. În acest fel, riscul de a se sparge din cauza unei manevrări greșite este foarte redus. În plus, fiind ferite de lumină, băuturile din recipient se păstrează mult mai bine, cu atât mai mult cu cât ele sunt depozitate și în spații răcoroase. De cele mai multe ori, închiderea damigenelor se realizează cu dopuri de plută sau de cauciuc. În acest fel, se poate realiza etanșarea perfectă și se asigură un control mai bun al procesului de fermentare.

Ușor de manevrat

Damigenele de sticlă pot avea diferite dimensiuni. În astfel de recipiente se pot ambala cantități de băuturi de la 5 litri până la 50 de litri. Unele damigene, de dimensiuni mai mici, sunt acoperite cu împletitură de nuiele sau papură și sunt folosite ca obiecte de decor sau de artizanat. Aceste sunt de cele mai multe ori destinate păstrării unor cantități mai mici de țuică, vin sau alte băuturi alcoolice, având un aspect estetic deosebit. Fiind relativ mici ca și dimensiuni, damigenele au marele avantaj că pot fi manipulate ușor și pot fi ușor de transportat.