- Livrare in
toata tara - Garantie
certificata - Produse de
calitate - Oferta
diversificata - Experienta
peste 20 ani - Consiliere
tehnica
Reduceri de Sezon
VALABIL PÂNĂ LA 15 aprilie!
Sună acum la 0759 123 453
ATENȚIE, STOC LIMITAT!
Profită din plin de ofertele MESTERESTI
Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Dacă alegi să folosești fose ecologice, MESTERESTI îți reamintește că acestea sunt cea mai bună varianta pentru gestionarea deșeurilor menajere, dacă nu ești racordat la o rețea de canalizare. O fosă ecologică este, practic, un tip de rezervor etanș, ce se poate monta sub pământ și care colectează ape uzate, le tratează, reține materialele solide și, într-un final, eliberează apa în natură.
Principiile după care se alege o fosă septică nu sunt chiar cunoscute de toată lumea, de aceea, MESTERESTI îți spune că cel mai important criteriu este numărul de persoane care vor fi deservite de produs, la care se adaugă și costul de achiziționare, care, pentru mulți dintre noi, joacă un rol foarte important.
- Livrare in
toata tara - Garantie
certificata - Produse de
calitate - Oferta
diversificata - Experienta
peste 20 ani - Consiliere
tehnica
- Livrare in
toata tara - Garantie
certificata - Produse de
calitate - Oferta
diversificata - Experienta
peste 20 ani - Consiliere
tehnica
Atunci când alegi o fosă septică, MESTERESTI îți recomandă să ai în vedere o serie de aspecte, printre care se numără costul transportului și al montajului, accesoriile (gurile de vizitare, vidanjarea, capacele), garanția, dar și, probabil, cele mai importante două aspecte, care sunt numărul de persoane ce vor folosi fosa septică și costul de achiziționare.
După numărul de persoane
Numărul de persoane care se află într-o casă este factorul principal după care trebuie să te orientezi atunci când trebuie să achiziționezi o fosă septică. Având în vedere acest aspect, poți stabili ușor care este capacitatea minimă a rezervorului. Evident, cu cât este mai mare numărul de oameni dintr-o casă, cu atât și fosa septică va trebui să aibă un volum mai mare, asigurându-i o funcționare optimă și ca vidanjarea să se poată face la intervale mai mari de timp. În medie, o persoană poate să consume între 150 – 200 litri de apă pe zi, iar apa menajeră trebuie să stea în fosa septică pentru o perioadă de cam trei zile pentru a permite materiilor solide să se sedimenteze.
Ca să alegi fosta septică în mod corect, va trebui să faci un calcul, adică să înmulțești numărul de persoane cu 175, ceea ce reprezintă media litrilor care sunt consumați de un om, apoi cu cifra 3, care reprezintă cele trei zile. Așadar, dacă într-0 locuință se află 4 persoane, fosa ecologică va trebui să aibă o capacitate de 2100 litri, după cum arată calculul 4 x 175 x 3 = 2100 litri. Evident, consumul zilnic de apă poate varia, de aceea, poți să aproximezi valorile acestea. Apreciază cât mai corect capacitatea fosei septice și nu vei avea parte de experiențe neplăcute legate de aceasta, precum refularea ori mirosurile neplăcute.
După costul de achiziționare
Al doilea criteriu important pentru oricine este costul de achiziționare pentru fosa septică ecologică, iar acesta e influențat de volumul pe care îl are fosa, dar și de materialul din care e creată aceasta. Ține cont de faptul că fosa ecologică e un produs în care investești în termen lung, deci, nu trebuie să eviți acum calitatea, doar pentru a alege un produs mai ieftin.