MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 aprilie!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dacă nu beneficiezi de racordare la un sistem de apă public, atunci un hidrofor te va ajuta să îți faci munca mai ușoară și eficientă. Acesta are rolul de a sustrage apa de la sursă și de a o filtra, pentru ca apoi să o trimită mai departe, acolo unde este nevoie. În oferta noastră găsești mai multe tipuri de hidrofoare, potrivite pentru diferite nevoi. Principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi hidroforul pentru pomparea apei sunt puterea motorului, materialul din care este realizată pompa și capacitatea de stocare a rezervorului, iar în funcție de aceste caracteristici poți determina care variantă se potrivește cel mai bine cu ce ai tu nevoie.

  Parerea cumparatorilor

  SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
  Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!
  Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.

  Ne recomandă clienții noștri

  Pentru gospodăriile care nu au acces la o rețea de alimentare cu apă publică, săparea unei fântâni este absolut necesară pentru asigurarea unui nivel ridicat de confort. Dar treaba nu se încheie o dată cu săparea fântânii, ci este nevoie și de o modalitate prin care să se realizeze pomparea apei.

  În ceea ce privește scoaterea apei din fântână, poți alege dintre mai multe opțiuni, de la instalarea unui hidrofor și până la instalarea unei pompe submersibile. Fiecare variantă are avantajele și dezavantajele sale, dar este bine de știut că un hidrofor este opțiunea cea mai accesibilă din punct de vedere financiar.

  Avantaje ale Hidrofoarelor MESTERESTI

  În oferta noastră de produse găsești o gamă variată de hidrofoare pentru pomparea apei, la diferite dimensiuni. Printre avantajele hidrofoarelor din oferta noastră se numără:

  • prețul accesibil;
  • forma compactă, mobilă;
  • eficiența ridicată în a scoate apa;
  • faptul că vin echipate cu toate componentele necesare, deci nu e nevoie să achiziționezi accesorii separat.

  Cum aleg Hidroforul potrivit?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.