MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dacă ai nevoie de un sistem de epurare a apelor menajare care să respecte reglementările în vigoare, o stație de epurare va fi alegerea perfectă pentru tine. Acesta te va ajuta să tratezi apele uzate și să le asiguri o evacuare în condiții igienice și ecologice. Stațiile de epurare de la MESTERESTI sunt ușor de instalat, nu elimină mirosuri neplăcute și au o funcționare silențioasă. Acestea sunt disponibile în diferite variante de capacitate, astfel încât să se potrivească mai multor nevoi. Cu ajutorul unei stații de epurare te vei putea bucura de un confort sporit în orice zonă, fără să mai depinzi de sistemul public de canalizare. Consultă oferta noastră completă și alege varianta cea mai potrivită pentru tine și familia ta.

  Parerea cumparatorilor

  Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
  Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!
  Ina Lobonț din Arad, Arad
  Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.

  Ne recomandă clienții noștri

  Tratarea apei uzate reprezintă o problemă destul de importantă în zonele care nu sunt racordate la un sistem public de canalizare. Cu ajutorul unei stații de epurare, vei reuși să determini diminuarea concentrației poluanților din apa uzată, așa încât apa uzată evacuată să fie în conformitate cu reglementările în vigoare.

  Astfel, apele menajere intră în sistemul de epurare și beneficiază de mai multe tratamente: recepție și separare grosieră, decantare primară a nisipului, grăsimii și a substanțelor uleioase, precum și o oxidare biologică. După tratamente, apele ajung în secțiunea biologică în care va avea loc epurarea propriu-zisă.

  Avantajele Stațiilor de epurare MESTERESTI

  Stațiile de epurare din oferta noastră îți oferă următoarele avantaje:

  • costuri reduse de achiziție și întreținere;
  • sunt ușor de montat și nu au nevoie de prea mult spațiu;
  • respectă reglementările în vigoare;
  • nu emană mirosuri și sunt silențioase.

  Cum aleg Stațiie de epurare potrivite?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.