MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Când folosim plasa de protecție împotriva animalelor

Există situații când activitatea fermierilor este afectată de animale, intruși care intră peste culturi sau atacă alte animale. Tocmai de aceea este recomandat să se utilizeze plasa pentru protecție împotriva animalelor pentru împrejmuirea terenurilor. Plasa de la MESTERESTI este zincată și este realizată prin răsucirea firelor verticale de cele orizontale, ceea ce îi conferă o rezistență sporită față de plasa realizată prin sudare.

Gardul electric – inofensiv pentru animale

Plasa de protecție pentru animale poate fi utilizată și în cazul gardurilor electrice. Important de menționat este că aceste garduri sunt total inofensive față de animale. Principiul de funcționare constă în emiterea unor șocuri electrice de joasă tensiune și de scurtă durată și care nu sunt fatale pentru animale. Singurul scop al acestor impulsuri este de a-l determina pe intrus să nu se mai apropie de zona respectivă. Obiectivul este de a speria animalul, iar în câteva zile animalul nu se va mai apropia de perimetrul împrejmuit.

Trebuie reținut faptul că, în cazul în care iarba este înaltă și atinge gardul, atunci tensiunea se pierde. Tocmai de aceea trebuie fie să eviți să încarci cu curent electric ultimul fir de jos, fie să ridici firele deasupra ierbii. Dacă niciuna dintre aceste soluții nu este posibilă, atunci poți lua în calcul să montezi un aparat cu energie mare de impuls.

Montaj simplu

Plasa de protecție împotriva animalelor se montează simplu. Pentru prinderea plasei sunt necesari stâlpi de lemn sau șplaieri (stâlpi de beton). Stâlpii se instalează primii și apoi urmează prinderea efectivă a plasei, cu ajutorul unor cuie de tip U. Mai sunt necesare doar un clește și un ciocan și treaba poate începe. Stâlpii pot fi montați chiar și la 5 metru distanță, în acest fel economisind atât produse, cât și timp și manoperă.

Parerea cumparatorilor

Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
Livia Stoian din Ileana, Călărași
Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
Bobuț Lucian din Nufărul, Tulcea
Livrarea foarte promptă! Voi mai cumpara de la dvs! Vă recomand tuturor!