MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

CasoTeca.ro: „Românii reduc vizitele în depozitele de bricolaj și preferă comerțul online”

Publicația CasoTeca.ro a făcut o analiză a modului în care au evoluat vânzările site-ului www.mesteresti.ro în ultimii 11 ani. Cel mai vândut produs este gardul beton, oferta MESTERESTI incluzând zeci de modele de gard. Anul 2018 a marcat lansarea unei colecții noi de modele de gard beton, produsele fiind realizat cu tehnologie modernă, garantând o execuție de calitate premium. Preferințele clienților includ și pavele de cauciuc, plasă umbrire, șpalieri sau accesorii gard, precum și alte sute de produse, la calitate și prețuri competitive.
Aproape 40.000 de clienți au preferat în ultimii 11 ani să cumpere produse de pe platforma www.mesteresti.ro, profitând de cele mai importante beneficii oferite: consultanță personalizată de specialitate, plata la livrare, garanție la produse și transport în toată țara.

Articolul integral poate fi citit aici: Crește numărul cumpărătorilor din mediul rural

Parerea cumparatorilor

Livia Stoian din Ileana, Călărași
Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.
Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.