MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Ce avantaje prezintă vopseaua lavabilă

Vrei să te apuci de zugrăvit, dar nu ești sigur ce tip de vopsea ar trebui să alegi? Nu ar trebui să cauți altceva decât vopsea lavabilă de la MESTERESTI!

Atunci când trebuie să începi să zugrăvești o cameră din locuința ta, din birou etc, nu se recomandă să te grăbești să cumperi primul produs pe care îl vezi, până nu afli toate detaliile legate de el. Deoarece are formula bazată pe apă, vopseaua lavabilă prezintă mai multe avantaje comparativ cu una obișnuită.

Vopseaua lavabilă e făcută din polimer lichid, în picături mici, care se amestecă alături de apă și de un pigment pentru a obține o culoare anume. Datorită prezenței polimerului lichid, produsul rezultat va fi mult mai dens din punct de vedere structural, deci, nu se va separa ca tipul de vopsea care este făcută pe bază de ulei. Așadar, nu va fi nevoie să amesteci încontinuu pentru a o face iar utilizabilă, dacî nu ai folosit-o de ceva timp.

Desigur, vopsea lavabilă mai are și multe alte beneficii. În primul rând, se remarcă faptul că având baza pe apă, aceasta va fi mai puțin toxică, deci, nu vor apărea mirosuri neplăcute și nici pielea nu va fi iritată de compușii acesteia.

După ce ai aplicat vopseaua lavabilă, vei observa că aceasta nu lasă în urma sa urme de pensulă ori de role, care se curăță atât de greu, și nici nu lasă urme de picături pe covor, parchet etc. De asemenea, se curăță foarte ușor de pe materialele pe care le-ai folosit pentru vopsit, fiind necesară doar clădirea sub apă caldă. Mai trebuie menționat și faptul că având o formulă pe bază de apă, fuzionarea este foarte eficientă, apa reușind să se evapore fără să distorsioneze luciul sau culoarea pe care o are stratul final.

Parerea cumparatorilor

Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.
Eugenie Sarbu din Valul lui Traian, Constanța
Mă tot uit la gardurile dumneavoastră și nu-mi vine să cred cât de frumoase sunt!
Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!