MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Ce produse se fac din WPC?

WPC-ul este un tip de material care se bucură de un grad sporit de popularitate la ora actuală, datorită avantajelor oferite. Acesta este rezultatul amestecării a lemnului, fibrelor organice, materialelor termoplastice și a diverșilor aditivi necesari. Tipul acesta de material face parte din categoria biocompozitelor, ca urmare a faptului că o mare parte din el e creat din fibră vegetală.

Mulțumită proprietăților sale variate, WPC-ul se bucură de utilizări la fel de multe, mai ales atunci când vine vorba despre utilizarea în exterior. Un astfel de panou poate fi folosit pentru a crea deck-uri, pentru a amenaja grădini și terase, pentru mobilier de grădină, pentru garduri ori placarea locuințelor.

Rezultate la fel de bune pot fi observate și atunci când vine vorba de producerea de ferestre și uși. Combinația aceasta se bucură de un grad mai mare de rezistență decât alte materiale similare, folosite pentru aceleași produse. Materialul se folosește adesea și pentru a realiza pardoseli interior, ba chiar și pentru a crea mobilă de interior sau placări de interior. Cu puțină dedicație, se pot face și blaturi pentru bucătărie din WPC. Paleții și canalurile pentru cabluri pot fi și ele create din WPC.

Parerea cumparatorilor

Livia Stoian din Ileana, Călărași
Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Gabi Roșu din Călugareni, Giurgiu
Am comandat din Italia gardul și a ajuns acasă odată cu mine. Sunt foarte mulțumită atât de gard cât și de montaj.