MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Ce sunt casele din containere?

Chiar dacă poate suna dubios pentru unii dintre noi, fabricarea de case din containere câștigă tot mai mult teren, datorită avantajelor multiple de care se bucură creația aceasta. Containerul poate să fie nou sau reciclat și reprezintă o alternativă foarte bună pentru locuit, dacă ai un buget care e mai restrâns ori dacă vrei doar să încerci un stil diferit de viață.

Cu toții știm că aceste containere erau, la început, utilizate pe șantier sau în zonele de camping, fiind locuințe prefabricate, care veneau cu dimensiuni standard, dar care puteau fi modificate ușor și repede. Cu timpul, însă, oamenii au început să aprecieze avantajele pe care ți le oferă aceste containere, care pot fi utilizate drept spațiu de locuit, pentru birouri etc.

Un alt motiv pentru care mulți oameni își îndreaptă atenția către un astfel de produs se referă la faptul că este o modalitate ecologică de a ridica o casă, de a trăi în ea, de a o modifica etc.

MESTERESTI te lasă să îți personalizezi singur spațiul de locuit. De aceea, dacă vrei un container pentru locuit, poți să îți stabilești singur suprafața pe care vrei să o aibă acesta, cât de mare să fie, ce culoare să aibă, ce elemente să includă (toaletă, încălzire prin pardoseală etc), iar noi ți-l livrăm exact așa cum vrei!

Parerea cumparatorilor

Crinela Lepădat din Drâmbar, Alba
Copiii au fost încântați! E un plus pentru locația noastră!
Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!
Gabi Roșu din Călugareni, Giurgiu
Am comandat din Italia gardul și a ajuns acasă odată cu mine. Sunt foarte mulțumită atât de gard cât și de montaj.