MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Ce tip de suport sticle vin să alegi?

Indiferent dacă vrei să faci un dar plăcut unui iubitor de vin sau vrei să faci o investiție pentru barul tău personal, un suport de sticle de vin este o alegere foarte bună. În primul rând, acest produs te lasă să depozitezi sticlele într-un singur loc, în care să nu te incomodeze, iar, în al doilea rând, acest suport poate să înlocuiască o cramă.

Pentru a te asigura de calitatea pe care o va avea produsul, trebuie să ai în vedere o serie de lucruri, de aceea, MESTERESTI te va ajuta să iei această decizie mai ușoară.

Aspectul cel mai important este materialul din care a fost creat suportul, deoarece acesta va influența direct și aspectul pe care îl va avea produsul. Dacă vrei un produs care să aibă o structurăă mai stabilă, mai rigidă, care merge perfect într-un decor clasic ori modern, atunci te poți baza pe un model care a fost creat din metal.

Cealaltă variantă este la fel de populară și se referă la acele modele de suport sticle vin care sunt făcute din lemn natural. Acestea au devenit, practic, piese de mobilier deja, în mai multe locuințe sau spații HoReCa, fiind perfecte pentru a evidenția un anumit spațiu și sticlele pe care le deții.

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!