MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Ce tip de suport sticle vin să alegi?

Indiferent dacă vrei să faci un dar plăcut unui iubitor de vin sau vrei să faci o investiție pentru barul tău personal, un suport de sticle de vin este o alegere foarte bună. În primul rând, acest produs te lasă să depozitezi sticlele într-un singur loc, în care să nu te incomodeze, iar, în al doilea rând, acest suport poate să înlocuiască o cramă.

Pentru a te asigura de calitatea pe care o va avea produsul, trebuie să ai în vedere o serie de lucruri, de aceea, MESTERESTI te va ajuta să iei această decizie mai ușoară.

Aspectul cel mai important este materialul din care a fost creat suportul, deoarece acesta va influența direct și aspectul pe care îl va avea produsul. Dacă vrei un produs care să aibă o structurăă mai stabilă, mai rigidă, care merge perfect într-un decor clasic ori modern, atunci te poți baza pe un model care a fost creat din metal.

Cealaltă variantă este la fel de populară și se referă la acele modele de suport sticle vin care sunt făcute din lemn natural. Acestea au devenit, practic, piese de mobilier deja, în mai multe locuințe sau spații HoReCa, fiind perfecte pentru a evidenția un anumit spațiu și sticlele pe care le deții.

Parerea cumparatorilor

Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.
Viorel Ilie din Pădureni, Iași
Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
Sora Tatiana din Șcheia, Iași
Suntem foarte multumiți de calitatea produsului livrat de dvs. Copiii se joacă pe acest pavaj ca pe o mocheta. Sunt plăcute și confortabile din toate punctele de vedere. Vom recomanda produsul și altor congregații!