MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 4 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Grilajele pentru geam sunt elemente importante în sporirea siguranței unei locuințe, în special dacă locuiești la casă sau la parterul unui bloc. Acestea sunt stabile și rezistente, tocmai pentru a te proteja de tentativele infracționale. Mai mult, poți alege modele de gratii geam care să se potrivească cu decorul locuinței tale, iar prin alăturarea unor plante decorative îi vei oferi acesteia mai mult stil și rafinament. Cele mai eficiente modele de gratii sunt acelea confecționate din fier forjat, material cu o rezistență foarte bună la deformări și cu o durată de viață îndelungată. Consultă oferta noastră de gratii geam și alege varianta potrivită pentru locuința ta.

  Parerea cumparatorilor

  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Popa Claudiu din Sibiu, Sibiu
  E în regulă! tot ce trebuie! Livrare promptă, produs de calitate, vă vom recomanda tuturor, vom mai cumpăra.

  Ne recomandă clienții noștri

  Locuiești la casă și vrei să ai parte de un grad sporit de securitate? Sau locuiești la parterul unui bloc și îți dorești să beneficiezi de mai multă siguranță? Dacă nu vrei să investești într-un sistem de securitate cu alarmă, o opțiune bună este instalarea unor grilaje pentru ferestre, confecții ce te vor proteja de infractori.

  Opțiunile de grilaje pentru securizare ferestrelor sunt multiple, de la clasicele grilaje metalice și până la obloane din lemn, aluminiu sau PVC. Acestea pot fi fixe, cu posibilitate de deschidere sau rulante, în funcție de preferințele tale, dar și de necesitățile zonei în care locuiești.

  Avantaje ale Gratiilor pentru geam MESTERESTI

  Gratiile pentru ferestre din oferta noastră te vor ajuta să îți protejezi locuința de tentativele infracționale. Totodată, acestea permit amplasarea florilor la fereastră, pentru un aspect mult mai plăcut. Alte avantaje ale gratiilor geam:

  • sunt rezistente și au o durată de viață îndelungată;
  • varietate de mărimi disponibile;
  • îi oferă construcției mai mult stil;
  • sunt ușor de integrat în decorul locuinței, cu ajutorul culorilor potrivite.

  Cum aleg Gratiile geam potrivite?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. Acesta îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru locuința ta.