MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 3 ZILE!

Sună acum la 0749 123 451

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Construirea aleilor poate reprezenta o afacere foarte costisitoare, atât din cauza prețului pe care îl au produsele necesare, cât și din cauza manoperei meșterilor care lucrează la ele. De aceea, MESTERESTI îți pune la dispoziție plăci alei beton, care nu sunt doar foarte ieftine, ci te ajută să economisești bani chiar și când vine vorba de manoperă, deoarece instalarea lor se face fără probleme, chiar și de către tine. Păcile alei beton sunt realizate din rebuturi de gard armate cu fier sau din variante noi, proaspăt create, diferența de preț fiind sesizabilă. Pentru detalii referitoare la fiecare produse în parte, poți verifica informațiile disponibile pe situl nostru web sau să discuți cu unul dintre consilierii noștri, pentru a primi toate detaliile de care ai nevoie.

  Parerea cumparatorilor

  Livia Stoian din Ileana, Călărași
  Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
  Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
  Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
  Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.

  Ne recomandă clienții noștri

  Pentru a evita costurile mari care vin automat cu crearea de alei, MESTERESTI îți pune la dispoziție aceste Plăci Alei Beton, care sunt făcute special pentru a-ți oferi un preț mic.

  Cu aceste Plăci Alei Beton de la MESTERESTI vei economisi foarte mulți bani, pentru că nu mai trebuie să apelezi la specialiști în domeniu pentru a turna betonul, pentru a se ocupa de cofrare, manoperă și toate celelalte activități care, clar, nu au cost foarte mic.

  Pe lângă faptul că economisești bani din acest punct de vedere, aceste Plăci Alei Beton de la MESTERESTI sunt oricum foarte ieftine, deoarece sunt create din rebuturi de gard armat cu fier. Dacă vrei varianta nouă, creată special pentru tine, la MESTERESTI le vei găsi tot la un preț special, de aceea, se merită să cumperi de la noi, oricând!