MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Construiește simplu un gard

Gardul îți oferă intimitate și protecție, făcând zona delimitată să aibă propria personalitate, după gustul tău. Cel mai ușor de ridicat tip de gard este cel obținut cel mai ușor din natură, gardul din lemn.

Pentru început, trebuie să te decizi ce tip de gard îți dorești, având la dispoziție o gamă variată pe MESTERESTI! Dacă vrei un gard care e creat din scânduri aliniate una lângă alta, atunci îți va fi mult mai ușor, evident, deoarece instalarea sa e facilitată de acest lucru. În continuare, trebuie să studiezi cu atenție terenul și să marchezi perimetrul care va fi acoperit de gard. Acest lucru se face prin înfingerea de stâlpi în colțurile în care liniile urmează să se intersecteze și legând stâlpii cu o sfoară, de preferabil, din cânepă, pentru a-ți forma o imagine de ansamblu pentru traseul pe care îl va avea gardul. În continuare, trebuie să măsori spațiul dintre stâlpii de susținere pentru gard, având în vedere faptul că distanța recomandată dintre aceștia este de doi metri.

Trebuie să ai grijă ca stâlpii de susținere să aibă măcar o treime din lungime îngropată în pâmânt, asigurând astfel o construcție cu stabilitate bună. Groapa trebuie acoperită cu pământ care este bătătorit ori cu ciment, pentru a asigura o ancorare bună a stâlpilor în sol. Se recomandă să se folosească lemn tratat ori lăcuit pentru a nu întâmpina probleme atunci când vine vorba de umezeală.

Parerea cumparatorilor

Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!
Valentin David din Vâlcele, Covasna
Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.