MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Construiește simplu un gard

Gardul îți oferă intimitate și protecție, făcând zona delimitată să aibă propria personalitate, după gustul tău. Cel mai ușor de ridicat tip de gard este cel obținut cel mai ușor din natură, gardul din lemn.

Pentru început, trebuie să te decizi ce tip de gard îți dorești, având la dispoziție o gamă variată pe MESTERESTI! Dacă vrei un gard care e creat din scânduri aliniate una lângă alta, atunci îți va fi mult mai ușor, evident, deoarece instalarea sa e facilitată de acest lucru. În continuare, trebuie să studiezi cu atenție terenul și să marchezi perimetrul care va fi acoperit de gard. Acest lucru se face prin înfingerea de stâlpi în colțurile în care liniile urmează să se intersecteze și legând stâlpii cu o sfoară, de preferabil, din cânepă, pentru a-ți forma o imagine de ansamblu pentru traseul pe care îl va avea gardul. În continuare, trebuie să măsori spațiul dintre stâlpii de susținere pentru gard, având în vedere faptul că distanța recomandată dintre aceștia este de doi metri.

Trebuie să ai grijă ca stâlpii de susținere să aibă măcar o treime din lungime îngropată în pâmânt, asigurând astfel o construcție cu stabilitate bună. Groapa trebuie acoperită cu pământ care este bătătorit ori cu ciment, pentru a asigura o ancorare bună a stâlpilor în sol. Se recomandă să se folosească lemn tratat ori lăcuit pentru a nu întâmpina probleme atunci când vine vorba de umezeală.

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.