MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Criterii pentru alegera unei uși interior

Alegerea unei uși de interior presupunea analizarea mai multor aspecte importante, precum utilitatea, calitatea și, normal, designul pe care îl are aceasta. Pe lângă aspectul pe care îl are ușa, aceasta trebuie să se facă remarcată prin nivelul de izolare termică și fonică oferite, siguranța și alte aspecte.

Pentru ca ușa interior să poată izola camerele cât mai bine, se recomandă ca grosimea ei să fie de măcar 4 centimetri. Izolarea fonică este realizată cu succes și dacă vorbim de produse făcute din panouri HDF, tubulare, lemn stratificat ori masiv, acestea fiind ideale pentru acest lucru, în timp ce o ușă făcută din fagure de carton nu poate oferi izolarea fonică sau termică dorite.

Evident, ușa de interior ar trebui asortată cu restul casei, fiind unul dintre lucrurile pe care orice arhitect sau designer va pune aspectul atunci când renovează o locuință. Trebuie să știi cum să asortezi ușa cu nuanța pereților și dacă dorești ca aceasta să iasă sau nu în evidență.

Parerea cumparatorilor

Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.
Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!