MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Cum alegi cele mai bune materiale de construcții?

În momentul în care vrei să realizezi o nouă construcție, să alegi materiale de construcții potrivite reprezintă un aspect foarte important, desigur. Dar, ce criterii ar trebui să prezinte aceste produse? MESTERESTI te învață cum să alegi materiale construcții, pentru ca lucrarea ta să fie de succes!

Rezistența la foc reprezintă un criteriu foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere. Accidentele naturale sau provocate de om sunt mai întotdeauna imprevizibile, deci, dacă folosești materiale de construcții care prezintă rezistență la foc, căldura degajată de el, fum etc, șansele ca ceea ce ai clădit să rămână în picioare sunt mai mari. De exemplu, un bloc din BCA are avantaje și dezavantaje, dar un aspect important e legat de faptul că prezintă rezistență la foc și la alte varietăți de condiții vitrege, păstrându-și propritățile mult mai ușor. Deoarece are o conductivitate termică mică, propagarea focului este foarte înceată, nivelul de afectare al structurii fiind redusă.

Un alt aspect important, dacă vrei ca munca să decurgă ușor, este alegerea de materiale construcții MESTERESTI care să fie ușor de manipulat. Cu cât mutarea acestora este mai ușoară, cu atât va crește și viteza de muncă – a ta sau a muncitorilor.

Nu în ultimul rând, orice materiale construcție ai alege, acestea trebuie să fie rezistente și durabile. Uneori, o variantă mai durabilă ar putea să fie mai scumpă, dar, investiția se merită, datorită eficienței și durabilității în timp. Vino la MESTERESTI și convinge-te de calitatea pe care ți-o dorești!

Parerea cumparatorilor

Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Livia Stoian din Ileana, Călărași
Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.