MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Cum alegi un tobogan?

Educația celor mici reprezintă o adevărată prioritate pentru părinți, dar nu trebuie să uităm nici de oferirea timpului liber în care micuții trebuie să se recreeze. Interesul pe care copiii îl arată față de spațiile de joacă se manifestă de la o vârstă fragedă și durează până în adolescență.

Toboganul este unul dintre primele produse dintr-un spațiu de joacă pe care un copil le folosește. Acest lucru se poate întâmpla fie într-un loc public sau pe proprietarea privată – nu mai este deloc surprinzător să vezi case care dețin un tobogan, în ziua de azi.

Tipul de tobogan este aspectul cel mai important pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când vine vorba de achiziționarea sa. Din punct de vedere al materialului, ai de ales dintre lemn și variate forme de plastic, metalul fiind eliminat de mult din construirea unui astfel de produs.

Poți să alegi, de asemenea, nu doar tobogane clasice, ci și tobogane gonflabile, la care se adaugă și foarte popularele tobogane cu apă – că tot este vară. Prețurile pentru aceste produse variază în funcție de o serie de lucruri, precum costul materialelor, complexitatea designului etc, dar, să nu uităm, siguranța și distracția primează!

Parerea cumparatorilor

Petrică Miu din Constanța, Constanța
Foarte mulțumit, foarte impresionant, echipa de montaj deosebită, excelentă treabă, recomand tuturor.
Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.