MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Cum să alegi pavajul pentru casă?

Dacă ești decis să amenajezi curtea și grădina ta cu pavele și ai început deja să cercetezi piața, cu siguranță vrei să știi care sunt criteriile cele mai importante pentru alegerea unui astfel de produs.

În prezent, la MESTERESTI poți să găsești o varietate mare de pavele, create din variate elemente și produse (plastic, piatră naturală, granit etc). Evident, fiecare dintre aceste tipuri de pavele vine cu anumite avantaje și dezavantaje. Dintre toate variantele care îți stau la dispoziție, cu siguranță, vei găsi un tip care să te atragă mai mult ca altul.

Ce criterii trebuie să respecți pentru alegerea pavelelor?

Atunci când trebuie să iei această decizie, trebuie să ai în vedere următoarele aspecte: destinația, dar și tipul de trafic pe care îl are suprafața unde urmează să fie instalate pavelele, care e stilul pe care îl are locuința ta, să realizezi complementaritate între produse, ce culoare au respectivele pavele și care este calitatea lor.

Parerea cumparatorilor

Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.
Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.
Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!