MESTERESTI MESTERESTI

0752 224 113
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

20% REDUCERE VALABIL DOAR 11 ZILE!

Suna acum la 0752 224 113

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Comenzile se fac telefonic

Completează numărul tău și te sunăm noi!

Ești în căutarea unor dale din cauciuc care pot fi folosite oriunde și oricând? Atunci oferta de dale din cauciuc marca MESTERESTI sunt fix ceea ce ai nevoie. Respectând toate certificările și standardele necesare utilizării în cadrul spațiilor publice, aceste dale din cauciuc pot fi folosite atât în cadrul locurilor de joacă, a sălilor de fitness sau a parcărilor din cadrul complexurilor comerciale. Și dacă tot am vorbit de parcări, te anunțăm că avem și o gamă specială de limitatoare de viteză, atât de importante și necesare în zonele rezidențiale. La toate acestea mai adăugăm și avantajele unei rezistențe în timp și a unui grad minim de întreținere necesară, urmând astfel o rețetă de succes pentru un proiect de succes. Dacă dorești să afli mai multe informații despre oferta noastră de dale din cauciuc, te invităm să apelezi cu încredere numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.

Parerea cumparatorilor:

Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
Foarte ok!
Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.
Alexa Mirela din Bucecea, Botoșani
Totul a fost ok. L-au văzut și prietenii și vor să își cumpere și ei când strâng banii.

Ce trebuie să știu despre oferta de dale din cauciuc marca MESTERESTI?

 • Avem dale din cauciuc care îndeplinesc toate criteriile necesare pentru a fi folosite în cadrul spațiilor publice cum ar fi locuri de joacă sau parcări auto.
 • Dalele din cauciuc pot fi folosite și în cadrul sălilor de fitness, unde proprietățile cauciucului vor asigura faptul că șocul greutăților va fi absorbit în totalitate în momentul în care vor cădea. Iar dacă vorbim despre o sală de fitness, acest fenomen va fi inevitabil.
 • La fel cum dalele din cauciuc se pretează foarte bine și pentru grajdurile de animale, asigurând confortul animalelor și fiind și ușor de întreținut. Tot ce trebuie să faci este să le speli și vor arăta ca noi, dalele fiind impermeabile și evitând astfel orice fel de infiltrație.

Dacă dorești să afli informația completă legată de oferta noastră de dale din cauciuc, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii. Astfel vei putea lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști care te vor ajuta în a lua cea mai bună decizie pentru tine.