MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Alege de la MESTERESTI dale plastic gazon dacă vrei să transformi o zonă pentru a o face mai utilă. Modernitatea și utilitatea sunt două lucruri care definesc calitatea MESTERESTI, deci, implicit, chiar și aceste dale plastic gazon. Produsele din oferta noastră se bucură de o instalare foarte ușoară, datorită flexibilității materialului, ceea ce, de asemenea, înseamnă că adaptarea pe mai multe tipuri de suprafețe se face la fel de ușor! Capacitatea portantă e importantă la acest tip de produse, de aceea, MESTERESTI îți prezintă la aceste dale plastic gazon care e valoarea lor, după testele care au fost efectuate!

Parerea cumparatorilor

Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
Vasile Oana din Mahmudia,
Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.
Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

Ne recomandă clienții noștri

Un avantaj de care se bucură aceste dale plastic gazon de la MESTERESTI se referă la faptul că, în momentul în care iarba va începe să crească, dalele vor fi acoperite complet. Astfel, vei păstra aspectul natural al zonei, chiar dacă sub firele de iarbă se ascund dale plastic gazon. În plus, grație vârfurilor de ancorare de care dispune aceste modele, dalele își păstrează poziția mereu, fără să existe riscul de alunecare!

Pentru a afla informațiile despre fiecare model în parte, poți accesa prezentarea lor de pe situl nostru web sau să discuți cu unul dintre consilierii noștri, pentru a te asigura că ai luat decizia cea mai bună, atunci când ai cumpărat de la MESTERESTI!