MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Pavarea unei corții se face foarte ușor, dacă știi ce stiluri să aplici și în ce mod, deci, trebuie să ai o oarecare cunoaștere a variantelor de dale plastic gradina de pe piață. MESTERESTI îți oferă ceea ce îți dorești la un preț special și cu toate informațiile de care ai nevoie, indiferent că le citești pe situl nostru web sau porți o discuție cu unul dintre consilierii noștri. Dacă ai pavat o curte cu succes, aceasta va avea un aspect foarte plăcut, la care se adaugă alte două avantaje: o curățare și o întreținere foarte ușoare, fără probleme! De asemenea, folosirea de dale plastic gradina este și o metodă foarte bună de a păstra la distanță buruienile.

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.
Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!

Ne recomandă clienții noștri

Atunci când trebuie să alegi dale plastic gradina de la MESTERESTI, trebuie să ai în vedere felul în care urmează să utilizezi spațiul acela. În cazul în care vei parca și un autoturism în acea zonă, de exemplu, trebuie să alegi un tip de dale plastic gradina care să poată susțină greutatea unui autovehicul, fără ca pavajul să crape sub greutatea sa.

MESTERESTI îți vine un pont – se recomandă ca un astfel de dale plastic gradina să aibă înclinații pentru a permite scurgerea apei în plus, precum și căi pentru direcționarea aluviunilor.

Discută cu unul dintre consilierii noștri pentru a afla exact care sunt trăsăturile pe care trebuie să le îndeplinească modelul de dale plastic gradină, având în vedere cerințele tale!