MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

De ce să alegi un Gard din Șipcă Metalică?

Gardul din șipcă metalică este alegerea cea mai practică din punct de vedere financiar fiind ușor de montat și cu un grad scăzut de întreținere. Este o alternativă actuală și incomparabilă șipcilor de gard tradiționale.

Șipcile metalice sunt produse din tablă pentru gard ce pot fi vopsite pe ambele părți oferind o protecție anti-coroziune îndelungată. Materia primă din care este realizată șipca metalică poate fi tablă zincată sau aluzincul. Stratul de aluzinc protejează oțelul împotriva coroziunii și menține stratul de vopsea neafectat pentru o perioadă îndelungată de timp. Spre deosebire de celelalte alternative de gard, șipca metalică nu va avea niciodată problema crăpării sau mucegăirii datorită condițiilor meteo nefavorabile.

Există două tipuri de șipci metalice: 

Șipca metalică fălțuită are un finisaj mai lucios, marginile fălțuite sunt ideale pentru o durabilitate sporită la deformarea mecanică. Are marginile duble, adică sunt îndoite.

Șipca metalică nefălțuită are marginea direct în tăietură, adică nu are îndoitură.

Șipca metalică se poate debita la diferite lungimi, în funcție de preferințele și necesitățile fiecăruia. 

Fiind ușor de montat, este suficientă prinderea doar în șuruburi speciale autoforante care pot perfora metalul, fără a necesita sudură sau personal specializat în confecționarea gardului. Poate fi montat atât pe zone plate cât și pe teren cu pantă și în orice moment al anului.

MESTERESTI vă pune la dispoziție o gamă largă de culori și modele de Șipcă Metalică pentru toate gusturile.

Vezi modele Șipcă Metalică Gard și Comandă Online

Parerea cumparatorilor

Viorel Ilie din Pădureni, Iași
Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!
Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.