MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

De ce să faci o pistă de atletism din cauciuc tartan?

Tartanul cauciuc de la MESTERESTI se bucură de mai multe avantaje care te vor convinge să investești în el, de la faptul că nu necesită un nivel ridicat de întreținere până la faptul că are un cost de achiziționare accesibil.

Primul lucru pe care ar trebui să-l știi despre tartan cauciuc este legat de faptul că acesta nu are nevoie de un grad ridicat de întreținere. Chiar dacă ai fi tentat să investești în alte tipuri de piste, precum cele din nisip sau zgură, care fac parte din categoria celor low-cost, întreținerea lor se dovedește a fi mai costisitoare în timp.

În schimb, cumpărând cauciuc tartan, poți să crezi că acesta este mai scump sau că trebuie să investești bani și în instalarea lor, dar avantajul este reprezentat de faptul că produsul nu are nevoie de întreținere frecventă și are o durată de viață ridicată. Refacerea suprafeței pistei poate fi necesară abia după 10 – 15 ani.

Riscul redus de leziuni reprezintă un alt avantaj important de care se bucură acest cauciuc tartan de la MESTERESTI. Oricine știe ce răni pot să apară dacă pista de atletism este făcută din asfalt ori din beton, fracturile și diferite leziuni fiind destul de tine, deoarece aceste suprafețe sunt dure și pun o presiune mai mare asupra mușchilor picioarelor. În schimb, atunci când vine vorba de cauciuc tartan, acesta are o suprafață moale, eliminând riscul problemelor de acest fel.

Parerea cumparatorilor

Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!
SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!
Eugenie Sarbu din Valul lui Traian, Constanța
Mă tot uit la gardurile dumneavoastră și nu-mi vine să cred cât de frumoase sunt!