MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 9 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Scapă de butoaiele de plastic și de borcane și investește într-o putină de lemn autentică. Dacă pui preț pe calitatea brânzei și pe calitatea murăturilor, atunci pune preț și pe modul în care le depozitezi. La prețurile avantajoase pe care le avem, fiecare murătură și fiecare brânză se poate bucura de o putină veritabilă, construită cu simț de răspundere. Descoperă oferta întreagă de putini, pentru că întradevăr avem de toate pentru toți. Cu putini care încep de la o capacitate de 20 de litri până la 250 de litri, folosind diferite tipuri de lemn, putem spune cu încredere că suntem echipați pentru toamna care va veni și care va cere murături. Așa că te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Aceștia te vor îndruma spre cea mai bună alegere.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
  SC SOLITREE SRL din Răscăieți, Dâmbovița
  Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!
  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

  Ne recomandă clienții noștri

  Cu ce vine oferta de putini lemn marca MESTERESTI?

  Murăturile și brânza reprezintă o treabă serioasă pentru noi, așa că ne-am asumat misiunea de a aduce putini de calitate, de orice dimensiune și de orice tip de lemn.

  Tipul de lemn de folosit:

  • stejar
  • salcâm
  • dud
  • brad

  Lemnul de stejar este renumit în industria butoaielor de vin, datorită proprietăților taninului care oferă acea aromă specifică a vinului. Indiferent dacă vorbim despre murături sau brânză, lemnul de stejar va asigura un gust deosebit. Atenție în schimb la faptul că lemnul de stejar necesită o întreținere suplimentară, în special pentru putinele de dimensiuni mari;

  Lemnul de dud este folosit pentru butoaiele de țuică datorită culorii pe care o oferă țuicii. La fel cum este tradițional să pui sfeclă roșie în varza murată pentru a oferi culoarea specifică, același lucru îl va face și o putină din lemn de dud. La fel ca și în cazul lemnului de stejar, putina din dud necesită o întreținere suplimentară;

  Lemnul de salcâm este cel mai polivalent tip de lemn dintre cele prezente, necesitând un nivel de întreținere minim. Chiar dacă nu oferă culoarea ca lemnul de dud sau aroma ca lemnul de stejar, salcâmul este asigură că vei avea o putină rezistentă pe care te poți baza și dacă o vei folosi foarte rar;

  Ultimul tip de lemn folosit este cel de brad. L-am lăsat la urmă pentru că este o alternativă interesantă la celelalte tipuri de lemn. Mult mai ușor decât oricare alt lemn, bradul este și unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn. Cu o densitate cu aproape 50% mai mare decât a stejarului, o putină de brad este considerabil mai ușoară. Aspect care poate că nu contează foarte mult la o putină de 20 de litri, dar o putină de 100 de litri cu siguranță este un plus.

  Ce mai trebuie să știu despre gama de putini MESTERESTI?

  • Putinile nu sunt tratate chimic în interior. Spre deosebire de un butoi de plastic sau de un borcan, putina este o alternativă mult mai curată la depozitarea murăturilor și a brânzeturilor;
  • Putinile au o capacitate cuprinsă între 20 de litri și 250 de litri. Te invităm să analizezi fiecare putină în parte pentru mai multe detalii legate de capacitate;
  • Toate putinile vin cu mânere metalice și cu un capac de lemn inclus. Ce înseamnă acest lucru? Cu un capac de lemn (care este oricum mult mai elegant decât un capac de plastic) va fi mult mai ușor accesul și vei putea scoate sau pune murăturile mult mai ușor.
  • Transportul este asigurat contracost pentru putinile cu o capacitate de până la 200 de litri. Pentru informații suplimentare, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină.

  La fel cum te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pentru a afla toate informațiile necesare legate de modele, lista de prețuri sau transport. Astfel, vei lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști și vei avea parte de servicii de cea mai înaltă calitate.