MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

„Diplomă de Meșter”

Concurs la 11 ani de MESTERESTI: câștigă „Diploma de Meșter”

Împlinim 11 ani de MESTERESTI și cu această ocazie vrem să te facem parte din comunitatea noastră de meșteri adevărați. Sunt 11 ani în care am oferit servicii premium în domeniul online, 11 ani în care livrat mii de produse pentru casă și grădină și în care am vrut să îți oferim o experiență de shopping simplă și avantajoasă.

Între timp ne-am maturizat. Iar tu, clientul nostru, ai devenit tot mai iubitor de lucruri frumoase pentru casa ta. Tocmai de aceea vrem să te răsplătim cu o „Diplomă de Meșter” și cu un voucher de 1.100 de lei cu care să faci cumpărături pe site-ul www.mesteresti.ro.

Regulile concursului

Ce trebuie să faci? Intră pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/mesteresti.ro/) și distribuie imaginea de concurs pe pagina ta de Facebook. În acest fel, vei intra automat în competiția pentru câștigarea premiului. Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org.

Premiul constă într-un voucher de 1.100 de lei, pe care îl poți utiliza să faci cumpărături pe site-ul www.mesteresti.ro. Valabilitatea voucherului este de 90 de zile. Perioada de concurs este de 11 zile: între 10 iunie – 20 iunie 2018.

Cine suntem

MESTERESTI este un depozit online de materiale de construcții și amenajări, care vine în ajutorul clienților cu soluții specializate pentru achiziția, transportul și montajul produselor. Tranzacțiile pe platforma www.mesteresti.ro se realizează exclusiv prin comandă telefonică. Plata produselor se face, de regulă, 100% la livrare, iar marfa noastră beneficiază de garanție prelungită.

Parerea cumparatorilor

Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
Sain Nicolae din Timișoara, Timișoara
E ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de două ori de la dvs, vă recomand tuturor!
Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.