MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE VARĂ VALABIL DOAR 11 ZILE!

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT!

MESTERESTI topește prețurile

Toată vara!
Caută la MESTERESTI dușumea terasă și vei găsi nu doar produse de calitate, ci și produse pe care le poți achiziționa la un preț foarte mic, dacă luam în considerare raportul calitate - preț. Varietatea de dușumea terasă de la MESTERESTI este mare, după cum ești obișnuit să se întâmple cu orice categorie pusă spre vânzare de către noi, de aceea, fără îndoială, vei găsi ușor ceea ce îți dorești. Un factor care nu trebuie ignorat este rezistența la apă pe care o prezintă modelul de dușumea terasă ales, deoarece precipitațiile ar putea să afecteze produsul. Cu ajutorul calității produselor noastre și îndrumării din partea consilierilor noștri, cu siguranță, nu vei întâmpina această problemă dacă îți cumperi tot ceea ce vrei de la MESTERESTI!
Cleme prindere

Cleme prindere

în stoc
de la 1,0 0,78 lei bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)

Parerea cumparatorilor

Eugenie Sarbu din Valul lui Traian, Constanța
Mă tot uit la gardurile dumneavoastră și nu-mi vine să cred cât de frumoase sunt!
Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.

Ne recomandă clienții noștri