MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
MESTERESTI îți pune la dispoziție folie închidere terasă, produs care se bucură de o mulțime de avantaje. Plasticul folosit este transparent și este destul de suficient pentru a rezista la ploaie, vânt, zăpadă etc. De asemenea, acesta protejează terasa și de soare prea puternic, care poate să creeze mult disconfort. O terasă închisă ce are rulouri transparente reprezintă, de departe, sistemul de închidere cel mai bun. Produsul poate fi folosit nu doar pentru terase, ci și pentru foișosare, restaurante etc, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai versatile produse pe care le poți găsi în oferta MESTERESTI!

Parerea cumparatorilor

Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.
Marius Grigoras din Hartop, Suceava
Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
SC SOLITREE SRL din Răscăieți, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!

Ne recomandă clienții noștri

Rulourile sunt prinse fix, deci, nu va exista posibilitatea apariției „jocului” foliei, în care aceasta se dezechilibrează și se desprinde, produce zgomote etc. Lucrul acesta e posibil mulțumită faptului că are console laterale ce oferă o stabilitate foarte bună plasticului transparent. Pe laterale, prelata transparentă este fixată cu ajutorul bandei de arici care ajută la etanșarea completă a terasei.

Atunci când ne gândim la terase închise, imediat ne vin în minte aspecte precum cât de fixă, rezistentă și durabilă poate fi respectiva folie de plastic. Legat de oferta MESTERESTI, nu trebuie să îți faci griji pentru aceste aspecte, deoarece toate produsele pe care le punem la dispoziție sunt create pentru a nu dezamăgi.