MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 7 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
MESTERESTI îți pune la dispoziție folie închidere terasă, produs care se bucură de o mulțime de avantaje. Plasticul folosit este transparent și este destul de suficient pentru a rezista la ploaie, vânt, zăpadă etc. De asemenea, acesta protejează terasa și de soare prea puternic, care poate să creeze mult disconfort. O terasă închisă ce are rulouri transparente reprezintă, de departe, sistemul de închidere cel mai bun. Produsul poate fi folosit nu doar pentru terase, ci și pentru foișosare, restaurante etc, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai versatile produse pe care le poți găsi în oferta MESTERESTI!

Parerea cumparatorilor

Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
Bobuț Lucian din Nufărul, Tulcea
Livrarea foarte promptă! Voi mai cumpara de la dvs! Vă recomand tuturor!
Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!

Ne recomandă clienții noștri

Rulourile sunt prinse fix, deci, nu va exista posibilitatea apariției „jocului” foliei, în care aceasta se dezechilibrează și se desprinde, produce zgomote etc. Lucrul acesta e posibil mulțumită faptului că are console laterale ce oferă o stabilitate foarte bună plasticului transparent. Pe laterale, prelata transparentă este fixată cu ajutorul bandei de arici care ajută la etanșarea completă a terasei.

Atunci când ne gândim la terase închise, imediat ne vin în minte aspecte precum cât de fixă, rezistentă și durabilă poate fi respectiva folie de plastic. Legat de oferta MESTERESTI, nu trebuie să îți faci griji pentru aceste aspecte, deoarece toate produsele pe care le punem la dispoziție sunt create pentru a nu dezamăgi.