MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0749 123 451

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Un centru de echitație bun are și un Gard manejuri cai pe măsură. Gardul de la MESTERESTI este realizat din lemn și poate fi achiziționat atât în varianta tratată cu substanță activă Tanalith-e, cât și în varianta netratată. Manejul este parte foarte importantă pentru o astfel de așezare. Totodată, gardurile manejuri cai pot fi folosite și pentru împrejmuirea proprietăților private sau pentru alte spații publice, nu doar pentru centrele de echitație sau hipodromuri. De exemplu, un parc de aventură poate să aibă nevoie de o zonă care să necesite gard manejuri cai. Dacă ai nevoie de un astfel de produs, MESTERESTI are grijă să îți ofere calitatea dorită la prețul potrivit, astfel încât să nu depășești bugetul pe care îl aveai calculat și să achiziționezi totuși un produs de calitate.

  Parerea cumparatorilor

  Ina Lobonț din Arad, Arad
  Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
  Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
  Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

  Ne recomandă clienții noștri

  Manejul este un spațiu în aer liber, special amenajat pentru dresarea sau antrenarea cailor, pentru lecții de echitație sau pentru demonstrații de călărie. Acesta mai este construit și pentru alte activități, cum ar fi demonstrațiile de circ.

  La MESTERESTI găsești garduri de lemn pentru amenajarea manejurilor de cai, fabricate din pin sau molid, tratate sau netratate. Într-un domeniu ca acesta, utilizarea unor garduri de lemn este cea mai potrivită decizie pentru împrejmuirea terenului.

  Avantaje ale Gardurilor Manejuri Cai MESTERESTI

  Avantajele acestor tipuri de garduri sunt derivate din avantajele materialului din care au fost fabricate. Astfel, avantajele lemnului, care se reflectă și asupra Gardurilor Manejuri Cai MESTERESTI, sunt:

  • material de calitate la un preț accesibil
  • aspect elegant
  • ușor de construit și pentru cineva care nu e expert în domeniu
  • pot fi reparate cu ușurință
  • dacă sunt întreținute corespunzător, au o durată de viață lungă

  Cum aleg modelul de Gard Manejuri Cai potrivit?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru construirea unui gard din lemn, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.