MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 2 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Un centru de echitație bun are și un Gard manejuri cai pe măsură. Gardul de la MESTERESTI este realizat din lemn și poate fi achiziționat atât în varianta tratată cu substanță activă Tanalith-e, cât și în varianta netratată. Manejul este parte foarte importantă pentru o astfel de așezare. Totodată, gardurile manejuri cai pot fi folosite și pentru împrejmuirea proprietăților private sau pentru alte spații publice, nu doar pentru centrele de echitație sau hipodromuri. De exemplu, un parc de aventură poate să aibă nevoie de o zonă care să necesite gard manejuri cai. Dacă ai nevoie de un astfel de produs, MESTERESTI are grijă să îți ofere calitatea dorită la prețul potrivit, astfel încât să nu depășești bugetul pe care îl aveai calculat și să achiziționezi totuși un produs de calitate.

  Parerea cumparatorilor

  Valeria Cardos din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
  Valentin David din Vâlcele, Covasna
  Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.
  Viorel Ilie din Pădureni, Iași
  Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.

  Ne recomandă clienții noștri

  Manejul este un spațiu în aer liber, special amenajat pentru dresarea sau antrenarea cailor, pentru lecții de echitație sau pentru demonstrații de călărie. Acesta mai este construit și pentru alte activități, cum ar fi demonstrațiile de circ.

  La MESTERESTI găsești garduri de lemn pentru amenajarea manejurilor de cai, fabricate din pin sau molid, tratate sau netratate. Într-un domeniu ca acesta, utilizarea unor garduri de lemn este cea mai potrivită decizie pentru împrejmuirea terenului.

  Avantaje ale Gardurilor Manejuri Cai MESTERESTI

  Avantajele acestor tipuri de garduri sunt derivate din avantajele materialului din care au fost fabricate. Astfel, avantajele lemnului, care se reflectă și asupra Gardurilor Manejuri Cai MESTERESTI, sunt:

  • material de calitate la un preț accesibil
  • aspect elegant
  • ușor de construit și pentru cineva care nu e expert în domeniu
  • pot fi reparate cu ușurință
  • dacă sunt întreținute corespunzător, au o durată de viață lungă

  Cum aleg modelul de Gard Manejuri Cai potrivit?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru construirea unui gard din lemn, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.