MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 12 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Un centru de echitație bun are și gard manejuri cai pe măsură. Gardul este realizat din lemn și poate fi oferit atât în varianta tratată cu substanță activă Tanalith-e, cât și varianta netratată. Manejul este parte integrală pentru o astfel de așezare, dar aceasta poate fi creată și pentru proprietăți private sau pentru alte spații publice, pe lângă centre de echitație sau hipodromuri. De exemplu, un parc de aventură poate să dispună foarte ușor de o zonă care să necesită gard manejuri cai, de aceea, pentru oricine are nevoie de un astfel de produs, MESTERESTI are grijă să îți ofere calitatea dorită la prețul potrivit pentru a nu depăși bugetul pe care îl aveai calculat și fără să renunți la calitate în favoarea unui preț mai mic.

  Parerea cumparatorilor

  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
  Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
  Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!

  Ne recomandă clienții noștri

  Pentru orice produs de care ai nevoie și nu știi suficiente informații despre el, vino la MESTERESTI! Consilierii noștri sunt pregătiți pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le poți avea legate de tot felul de produse pe care le avem pe stoc, iar acest Gard Manejuri Cai nu face excepție.

  Evident, îți poți da seama din titlu că acest produs se folosește în domeniul cabalinelor, dar care e dimensiunea pe care ar trebui să o aibă un astfel de produs, gradul de rezistență etc nu sunt informații pe care poate oricine le știe, de aceea, consilierii noștri îți pot fi de mare folos!