MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Transport
  gratuit *
 • Garantie
  25 ani **
 • Plata 100%
  la livrare
 • Montaj
  specializat
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 6 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
După cum apreciem mereu amenajările interioare care se bucură de personalitate, așa și amenajările exterioare sunt la fel de importante și nu ar trebui să fie ignorate. Un gărduleț decorativ, pe lângă scopul evident de a realiza delimitatea spațiului unei grădini, poate să fie și un adevărat plus din punct de vedere al amenajării spațiului adiacent casei. Poți să pornești de la o sugestie simplă, dar de efect, anume, vopsirea gardulețului într-o varietate de culori sau în una singura, dar de efect, pentru a-l face să iasă în evidență! Dacă folosești chiar culorile tale preferate, atunci cu siguranță vei obține un produs finit personalizat, fără un efort prea mare. Poți să continui personalizarea acestuia cu diferite accesorii, reciclând și refolosind vechi obiecte pe care nu credeai că le vei mai folosi, acestea găsindu-și, într-un final, utilitatea!
 • Transport
  gratuit *
 • Garantie
  25 ani **
 • Plata 100%
  la livrare
 • Montaj
  specializat
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Sora Tatiana din Șcheia, Iași
Suntem foarte multumiți de calitatea produsului livrat de dvs. Copiii se joacă pe acest pavaj ca pe o mocheta. Sunt plăcute și confortabile din toate punctele de vedere. Vom recomanda produsul și altor congregații!
Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.

Ne recomandă clienții noștri

MESTERESTI îți pune la dispoziție câteva modele de gărduleț decorativ din care poți să alegi pentru a te ajuta să personalizezi mai ușor spațiul exterior, adiacent locuinței tale.

De ce gărduleț decorativ de la MESTERESTI?

Astfel de produse nu sunt folosite pentru a oferi protecție spațiului în care locuiești, de aceea, se recomandă să fie utilizate în zonele sigure, în care intrările prin efracție sunt mai puțin probabil, ca suburbiile. Un avantaj pe care ți-l oferă un gărduleț decorativ, dar nu și un gard normal, se referă la faptul că designul său este mult mai plăcut și atractiv, fiind imaginea care ne apare în minte atunci când ne închipuim o casă într-o zonă rurală ori suburbană cu gard alb și un câine de pază jucăuș.

Desigur, nu trebuie să păstrezi acest gărduleț decorativ alb, ci poți să-l personalizezi după nevoile tale, după gusturile tale, după mediul înconjurător.

Poți să vopsești foarte ușor gardul în culorile tale preferate, fie alegând o serie de culori pe care să le combini sau culoarea ta preferată, care să facă gardul mult mai ochios!