MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  5-8 ani
 • Montaj
  gratuit
 • Certificare
  FIFA
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE VARĂ VALABIL DOAR 9 ZILE!

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT!

MESTERESTI topește prețurile

Toată vara!
  Ai un teren pe care vrei să îl pui la treabă? Vrei să promovezi sportul, dar nu știi pe care să îl alegi? Atunci gazonul multisport s-ar putea să fie răspunsul pentru, deoarece este construit special pentru a fi folosit la o multitudine de sporturi (handbal, tenis, fotbal etc.), oriunde și oricând. Gazonul artificial multisport MESTERESTI este construit la cea mai înaltă calitate, gata să facă față tuturor provocărilor. Nu o spunem noi, ci o spun cei peste 100.000 de metri pătrați livrați și montați de către noi. Cu o garanție de 5 ani și o durată medie de viață de 10-12 ani, un gazon artificial multisport poate fi alegerea cea mai bună pentru terenul tău de sport. Pentru a afla mai multe informații, te invităm să apelezi la numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști, unde vei afla toate detaliile legate de specificații tehnice, transport, montaj și orice alte informații.
  Stoc epuizat
  Gazon artificial multisport Liverpool

  Gazon artificial multisport Liverpool

  de la 88,8 71 lei metru patrat -20%
  4,00 din 5 (7 voturi)
  Stoc epuizat
  Gazon artificial multisport Manchester

  Gazon artificial multisport Manchester

  de la 104,1 83,3 lei metru patrat -20%
  4,80 din 5 (5 voturi)
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   5-8 ani
  • Montaj
   gratuit
  • Certificare
   FIFA
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica
  Stoc epuizat
  Gazon artificial multisport Liege

  Gazon artificial multisport Liege

  de la 83,3 66,6 lei metru patrat -20%
  3,75 din 5 (28 voturi)
  Stoc epuizat
  Gazon artificial Ninsar
  1anigaranție

  Gazon artificial Ninsar

  de la 160,0 104 lei metru pătrat -35%
  4,20 din 5 (5 voturi)
  Stoc epuizat
  Gazon artificial Lempo
  1anigaranție

  Gazon artificial Lempo

  de la 102,7 75 lei metru pătrat -27%
  3,67 din 5 (6 voturi)
  Stoc epuizat
  Gazon artificial multisport Eindhoven

  Gazon artificial multisport Eindhoven

  de la 82,6 66,1 lei metru patrat -20%
  3,53 din 5 (19 voturi)
  Stoc epuizat
  Gazon artificial multisport Rotterdam

  Gazon artificial multisport Rotterdam

  de la 75,5 60,4 lei metru patrat -20%
  4,00 din 5 (13 voturi)

  Parerea cumparatorilor

  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  Silviu Apostica din Șendreni, Galați
  Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
  Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
  Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.

  Ne recomandă clienții noștri

  De ce să optez pentru un gazon artificial în defavoarea unui gazon natural?

  Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă gazonul artificial, în comparație cu gazonul natural:

  • Gazonul artificial se montează oriunde, fără a depinde de condițiile meteo, de calitatea solului și nici nu va trebui să te ferești de zonele de umbrire.
  • Odată montat, nivelul de întreținere al unui gazon artificial este minim. Nu va trebui replantat în fiecare an, nu va trebui să aștepți câțiva ani pentru a crește cât trebuie. Chiar și atunci, s-ar putea să nu se dezvolte în mod uniform, pe toată suprafața. Nu și dacă folosești un gazon artificial.
  • Datorită scurgerii rapide a apei și a curățirii rapide a gazonului, terenul de sport va fi mereu ușor de întreținut și va putea găzdui întotdeauna competițiile.
  • Gazonul artificial multisport deține toate acreditările necesare pentru a îndeplini standardele europene de calitate pentru gazon sintetic, fiind construit din fire groase care se vor despărți în timp, cu fiecare periere, pentru a avea un aspect cât mai aproape de gazonul natural.
  • Spre deosebire de gazonul natural, cel artificial este construit pentru a rezista la temperaturi cuprinse între -35 de grade până la +60 de grade Celsius.
  • La fel putem spune și despre protecția UV, gazonul fiind tratat pentru a rezista timp de 10 ani, păstrând culoarea verde, fiind și foarte rezistent la toate condițiile meteo.
  • Gazonul artificial dedicat activităților sportive este construit special pentru a facilita rostogolirea cât și capacitatea mingii de a ricoșa și de a sări, element esențial în sporturi precum baschet sau tenis.

  Cu ce se deosebește gazonul artificial multisport față de cel dedicat pentru fotbal?

  Probabil că ai văzut că avem și o secțiune dedicată pentru gazonul pentru fotbal, iar dacă nu ai făcut acest lucru încă, te invităm să vizitezi pagina. Totuși, sunt câteva diferențe notabile.

  • Gazonul artificial multisport are firele mai scurte decât cele pentru gazonul pentru fotbal. Dacă la gazonul pentru fotbal înălțimea firului este de aproximativ 40 de milimetri, în cazul gazonului multisport firul are o înălțime de aproximativ 20 de milimetri. Acest lucru este esențial pentru capacitatea de ricoșare și sărire a mingii, în special pentru tenis. Gazonul pentru fotbal nu este potrivit pentru un asemenea sport.
  • Gazonul multisport nu folosește nisip cuarțos, doar granule din cauciuc, fiind și mai ușor de întreținut.
  • Prețul este un criteriu important pentru toată lumea, iar gazonul multisport este mai ieftin decât cel pentru fotbal. Și acest lucru se întâmplă nu din cauza calității inferioare, ci datorită înălțimii reduse a firelor de gazon.
  • Poate fi montat oriunde, la orice dimensiune. Spre deosebire de gazonul pentru fotbal, care se montează la dimensiuni standardizate (începând cu 6 x 14 metri), aici putem asigura montajul pe orice suprafață.

  Ce mai trebuie să știu despre gazonul artificial marca MESTERESTI?

  • Gazonul artificial vine la pachet cu adeziv și cu marcajul alb pentru teren.
  • Livrăm în toată țara pentru comenzile de minim 10 metri pătrați.
  • Garanție 5 ani și o durată medie de viață de 10 ani.

  Dacă dorești să afli detaliile complete despre oferta noastră și despre fiecare produs în parte, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.