MESTERESTI MESTERESTI

0752 224 137
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

20% REDUCERE VALABIL DOAR 9 ZILE!

Suna acum la 0752 224 137

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Comenzile se fac telefonic

Completează numărul tău și te sunăm noi!

Cartea de vizită a oricărei grădini este gazonul. MESTERESTI îți oferă o gamă diversificată de rulouri de gazon natural, pe care le poți instala atât în curtea casei tale, cât și pe terenuri de sport cu trafic intens. Sortimentele de gazon natural sunt diferite și trebuie alese cu atenție, în funcție de mai multe criterii - traficul pe suprafața ierbii, rezistența la secetă sau la dăunători, puterea de refacerea etc. Rulourile de gazon natural se montează simplu și sunt ușor de întreținut: au nevoie doar de apă mult și trebuie tunse la intervale regulate de timp. Avantajul este însă că întreaga curte va avea un aspect îngrijit și elegant, grădina având apoi nevoie doar de câteva ornamente pentru a-și completa aerul de relaxare. Consilierii noștri de vânzări îți pot oferi consultanță în alegerea celui mai potrivit timp de gazon natural pentru grădina ta.

Parerea cumparatorilor

Cusmir Demostene din Cotnari, Iași
Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți si binevoitori.
Valentin David din Vâlcele, Covasna
Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.
Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.

Clienții noștri - prioritatea noastră

Cum știi ce tip de gazon natural este potrivit pentru tine

Alegerea tipului de gazon natural pentru grădina ta sau pentru terenul de sport este decizie importantă, care trebuie făcută cu grijă. În funcție de destinația gazonului, acesta poate fi cu o toleranță mai mare la lumina solară, la călcare sau la dăunători. MESTERESTI îți propune mai multe tipuri de gazon natural, pentru a desăvârși ambianța perfectă a grădinii tale sau pentru a crea un teren de sport optim.

Gazonul sport

Gazonul sport este ideal pentru suprafețele cu trafic intens, în special pentru terenurile de sport. Acest tip de gazon se diferențiază în prin faptul că are o putere mare de regenerare și are o durată de viață ridicată. Fiind potrivit utilizării intense, gazonul sport poate fi implementat și în grădinile unde copii se joacă frecvent, pentru că va rezista bine și se va reface repede.

Gazonul rustic

Gazonul rustic este ideal pentru zonele secetoase și cu temperaturi ridicate, pentru că acest tip de produs rezistă foarte bine la secetă și la boli. Gazonul rustic de la MESTERESTI este ideal de folosit în grădină, pentru că îl poți călca fără grijă. Re va reface foarte repede.

Gazonul semiumbră

Așa cum îi spune și numele, gazonul semiumbră este un produs care nu se va îngălbeni dacă va fi într-o zonă umbroasă, pentru că nu are nevoie de prea mult soare pentru a se regenera.

Gazonul supersport

Gazonul supersport de al MESTERESTI este ideal pentru terenurile de sport, unde se joacă frecvent meciuri, fiind cel mai rezistent la trafic intens. Capacitatea de regenerarea a firului de iarbă, dar și structura acestuia îl fac ideale pentru a ave un teren de sport cu gazon uniform, fără riscul deteriorării după utilizare îndelungată.

Rulourile de gazon pot fi instalate în orice în grădină, aproape în orice parte a anului. În primele săptămâni iarba nu are nevoie de o îngrijire specială, ci doar de apă multă. Avantajul este că grădina ta va avea un aspect deosebit în timp scurt și că nu va trebui să aștepți să crească iarba din sămânță.