MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile de BLACK FRIDAY Perioada campaniei: 6 - 30 Noiembrie

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Alegerea de haraci pentru vie, după cum mai sunt supranumiți, nu este pentru toată lumea foarte ușoară, deoarece nu toată lumea știe exact la ce anume trebuie să ai aibă grijă atunci când cumpără un astfel de produs. Printre caracteristicile pe care trebuie să le ai în vedere sunt lungimea și grosimea haracilor, din ce lemn sunt realizați, dar și dacă sunt tratați sau nu. Desigur, MESTERESTI nu te va lăsa la greu. Nu trebuie decât să ne contactezi, deoarece unul dintre consilierii noștri îți stă mereu la dispoziție, pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie informată.

Parerea cumparatorilor

Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

Ne recomandă clienții noștri