MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ VALABIL DOAR 8 ZILE!

Suna acum la 0759 123 453

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Câte flori, atâtea oferte

doar la MESTERESTI!
  Vrei să faci hidroizolație pentru terasa blocului, pentru o hală industrială sau un depozit? Te pregătești să repari acoperișul unui garaj sau a unei anexe? MESTERESTI te ajută cu o ofertă completă de servicii și produse pentru executarea lucrărilor de hidroizolare. Echipa noastră vă pune la dispoziție servicii privind executarea lucrărilor de hidroizolație, precum și toate produsele necesare pentru montaj. Membrana utilizată în executarea hidroizolației este realizată din compuși care îi conferă rezistență mare la temperaturi înalte, având un comportament foarte bun la temperaturi scăzute. Compoziția sa permite echipei de montaj să execute aceste lucrări chiar și la minus 10 grade Celsius. Echipa MESTERESTI pune la dispoziția ta și toate accesoriile necesare atunci când demarezi o astfel de lucrare: este vorba despre aerisitoare sau detalii scurgere. În cazul în care nu ai echipă de montaj, tot noi ne vom ocupa de lucrare. În acest caz, oferim și o garanție a lucrării de 10 ani.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
  Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!
  Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
  Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
  Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
  Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

  Clienții noștri - prioritatea noastră

  Pași în executarea unei hidroizolații corecte

  Hidroizolarea este o lucrarea complexă de amenajarea a acoperișurilor. Specialiștii MESTERESTI spun că, pentru a fi siguri că montajul este realizat corect, trebuie să iei în calcul câteva etape importante în executarea lucrării.

  Curățare și reparații

  Primul pas este legat de curățarea zonei în care se va face hidroizolarea. Echipa de montaj va pregăti suprafața, curățând-o de praf și gunoaie, pentru a lăsa spațiul de lucru gata pentru intervenția montajiștilor.

  Pasul doi este evaluarea zonei și executarea unor reparații auxiliare, în cazul în care acestea sunt necesare. Spre exemplu, dacă acoperișul este deteriorat, se vor face decopertări, se vor înlocui scurgerile și aerisitoarele.

  Montarea membranei

  Pasul trei este aplicarea membranei. Odată terasa curățată și pregătită de lucru, se poate trece direct la activitatea de hidroizolare. Tehnologia folosită de echipa MESTERESTI este termosudura. Membrana este realziată din bitum modificat de SBS, care îi conferă o serie de calități speciale. Astfel, acest material rezistă foarte bine atât la temperaturi ridicate, cât și la cele scăzute. Montajul acestei membrane se poate face chiar și la minus 10 grade Celsius. Aplicarea membranei se face prin suprapunerea rolelor, cu o îmbinare de 10 – 15 la sută și prin lipire la cald (cu gaz butan).

  Finisaje și recepția

  Pasul patru este montarea accesoriilor. Înainte de încheierea lucrărilor de execuție, se vor instala parafrunzarele și aeratoarele. În funcție de condițiile meteo, echipa MESTERESTI are un timp de execuție de 100 – 300 de metri pătrați / zi. Dacă este posibil, înainte de recepția lucrării, se face și un test de inundare.
  Garanția oferită de MESTERESTI pentru lucrările executate de echipa noastră este de 10 ani.