MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 13 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Fulgii de nea aduc iarna asta

reduceri la MESTERESTI
Profită din plin de plăcerea de a te relaxa în grădina casei tale, prin amenajarea unui sistem de închidere al terasei, care să te protejeze de vânt, ploi sau praf, pe tot parcursul anului. MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă diversificată de rulouri transparente pentru închiderea terasei, precum și folie specială, care imită geamul, prin care să îți asiguri un cadru intim pentru petrecerea timpului liber. Fie că este vorba despre rulouri transparente casetate sau pe tambur, ele reprezintă soluții eficiente pentru închiderea suprafețelor medii și mari. Sistemele pe care le punem la dispoziție pot fi acționate manual (cu ajutorul unei manivele) sau printr-un sistem automatizat, bazat pe telecomandă sau întrerupător. Produsele sunt ideale pentru închiderea teraselor sau foișoarelor, dar și pentru balcoane, cafenele sau restaurante.
Închideri terase cu geamuri mobile
Transport gratuit

Închideri terase cu geamuri mobile

în stoc
de la 698,8 559 lei metru pătrat -20%
4,00 din 5 (14 voturi)
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.
Marius Grigoras din Hartop, Suceava
Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!

Clienții noștri - prioritatea noastră

Soluții oferite de MESTERESTI pentru închiderea terasei

Indiferent de anotimp, terasa casei tale poate reprezenta o oază de relaxare, în care să petreci timp de calitate alături de prieteni și familie. MESTERESTI îți oferă o gamă completă de soluții pentru închiderea teraselor și foișoarelor, astfel încât să poți să te relaxezi afară fără să fii afectat de condițiile meteo. În acest sens am pregătit oferte de folie pentru închidere terase, rulouri transparente casetate sau rulouri transparente pe tambur.

Folia transparentă pentru închiderea teraselor

Folia transparentă pentru închiderea teraselor de la MESTERESTI este un produs care oferă protecție anti-vânt, având o grosime de 0,8 milimetri. Folia se prinde de margini cu ajutorul bridelor, care sunt montate din 50 în 50 de centimetri, MESTERESTI oferind de asemenea și o curelușă de asigurare. Folia imită în mare măsură geamul, creând o imagine elegantă pentru terasa ta. Bridele reprezintă o soluție practică și aspectuoasă, precum și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al prețului fata de varianta tip rulou.
Întreținerea foliei se face ușor, prin ștergerea cu o cârpă de bumbac. Dacă s-a adunat mai multă murdărie, puteți spăla folia cu apă caldă în care s-a dizolvat în prealabil săpun lichid. Nu utilizați soluții pe bază de alcool sau solvenți, pentru că acestea pot deteriora startul protector, care are rolul de a bloca razele UV.

Rulou transparent pe tambur

Ruloul transparent pe tambur sau necasetat este ideal în cazul în care doriți să închideți un balcon, terasă sau un foișor. Mecanismul de acționare este pe bază de tambur, cu manivelă sau sistem automatizat (cu întrerupător sau telecomandă). Ruloul transparent pe tambur cuprinde folia transparentă cu grosime de 8 milimetri, mecanisme de acționare de culoare albă, țeavă de 1 țol, 2 cârlige de aluminiu și greutate în partea de jos a foliei.

Rulou transparent casetat

Ruloul transparent casetat pentru închiderea teraselor este un produs premium de la MESTERESTI. Produsul oferă protecție perfectă împotriva intemperiilor, mai ales dacă aveți o cafenea sau restaurant și vreți să prelungiți sezonul de vânzări. Produsul conține folie anti-vânt cu grosime de 0,8 milimetri, casetă cu ax rulare, ghidaje laterale și greutate de întins folia. Ca și în cazul ruloului pe tambur, ruloul casetat poate fi acționat manual, sau printr-un sistem automatizat.