MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ VALABIL DOAR 12 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Câte flori, atâtea oferte

doar la MESTERESTI!
  Profită din plin de plăcerea de a te relaxa în grădina casei tale, prin amenajarea unui sistem de închidere al terasei, care să te protejeze de vânt, ploi sau praf, pe tot parcursul anului. MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă diversificată de rulouri transparente pentru închiderea terasei, precum și folie specială, care imită geamul, prin care să îți asiguri un cadru intim pentru petrecerea timpului liber. Fie că este vorba despre rulouri transparente casetate sau pe tambur, ele reprezintă soluții eficiente pentru închiderea suprafețelor medii și mari. Sistemele pe care le punem la dispoziție pot fi acționate manual (cu ajutorul unei manivele) sau printr-un sistem automatizat, bazat pe telecomandă sau întrerupător. Produsele sunt ideale pentru închiderea teraselor sau foișoarelor, dar și pentru balcoane, cafenele sau restaurante.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
  Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
  Viorel Ilie din Pădureni, Iași
  Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.

  Clienții noștri - prioritatea noastră

  Soluții oferite de MESTERESTI pentru închiderea terasei

  Indiferent de anotimp, terasa casei tale poate reprezenta o oază de relaxare, în care să petreci timp de calitate alături de prieteni și familie. MESTERESTI îți oferă o gamă completă de soluții pentru închiderea teraselor și foișoarelor, astfel încât să poți să te relaxezi afară fără să fii afectat de condițiile meteo. În acest sens am pregătit oferte de folie pentru închidere terase, rulouri transparente casetate sau rulouri transparente pe tambur.

  Folia transparentă pentru închiderea teraselor

  Folia transparentă pentru închiderea teraselor de la MESTERESTI este un produs care oferă protecție anti-vânt, având o grosime de 0,8 milimetri. Folia se prinde de margini cu ajutorul bridelor, care sunt montate din 50 în 50 de centimetri, MESTERESTI oferind de asemenea și o curelușă de asigurare. Folia imită în mare măsură geamul, creând o imagine elegantă pentru terasa ta. Bridele reprezintă o soluție practică și aspectuoasă, precum și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al prețului fata de varianta tip rulou.
  Întreținerea foliei se face ușor, prin ștergerea cu o cârpă de bumbac. Dacă s-a adunat mai multă murdărie, puteți spăla folia cu apă caldă în care s-a dizolvat în prealabil săpun lichid. Nu utilizați soluții pe bază de alcool sau solvenți, pentru că acestea pot deteriora startul protector, care are rolul de a bloca razele UV.

  Rulou transparent pe tambur

  Ruloul transparent pe tambur sau necasetat este ideal în cazul în care doriți să închideți un balcon, terasă sau un foișor. Mecanismul de acționare este pe bază de tambur, cu manivelă sau sistem automatizat (cu întrerupător sau telecomandă). Ruloul transparent pe tambur cuprinde folia transparentă cu grosime de 8 milimetri, mecanisme de acționare de culoare albă, țeavă de 1 țol, 2 cârlige de aluminiu și greutate în partea de jos a foliei.

  Rulou transparent casetat

  Ruloul transparent casetat pentru închiderea teraselor este un produs premium de la MESTERESTI. Produsul oferă protecție perfectă împotriva intemperiilor, mai ales dacă aveți o cafenea sau restaurant și vreți să prelungiți sezonul de vânzări. Produsul conține folie anti-vânt cu grosime de 0,8 milimetri, casetă cu ax rulare, ghidaje laterale și greutate de întins folia. Ca și în cazul ruloului pe tambur, ruloul casetat poate fi acționat manual, sau printr-un sistem automatizat.