MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Informații cămin de branșament pentru apă potabilă

Dacă dorești să achiziționezi un cămin branșament plastic, MESTERESTI are variantele de care ai nevoie! Produsul se folosește pentru a crea un spațiu protector pentru apometrele folosite la contorizarea apei din locuință. Posibilitatea ca un singur cămin de branșament să deservească un număr mai mare de dependințe există, fiind folosită opțiunea de contoare pentru toți utilizatorii în parte.

Recomandarea MESTERESTI este ca acest cămin apă plastic să nu fie montat într-o zonă în care există trafic rutier, ci într-o zonă verde sau pietonală. Lucrul acesta îi va conferi un grad mai mare de rezistență, pe lângă faptul că este mai ușor de citit.

Acest tip de cămine sunt fabricate fără suduri sau îmbinări, compact și în monobloc, pentru a fi evitate astfel infiltrațiile. Produsele acestea sunt, în general, realizate din polietilenă ranforsată cu o densitate joasă, asigurând astfel un grad ridicat de rigiditate mecanică. Un astfel de cămin apă poate să fie vândut fără instalație ori contor sau, din contră, să fie echipate direct cu tipul de instalație și contorul necesare. Categoria aceasta dispun de țevi fabricate din PE care se conectează cu robineți și fitinguri.

Parerea cumparatorilor

Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
Valentin David din Vâlcele, Covasna
Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.