MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Informații cămin de branșament pentru apă potabilă

Dacă dorești să achiziționezi un cămin branșament plastic, MESTERESTI are variantele de care ai nevoie! Produsul se folosește pentru a crea un spațiu protector pentru apometrele folosite la contorizarea apei din locuință. Posibilitatea ca un singur cămin de branșament să deservească un număr mai mare de dependințe există, fiind folosită opțiunea de contoare pentru toți utilizatorii în parte.

Recomandarea MESTERESTI este ca acest cămin apă plastic să nu fie montat într-o zonă în care există trafic rutier, ci într-o zonă verde sau pietonală. Lucrul acesta îi va conferi un grad mai mare de rezistență, pe lângă faptul că este mai ușor de citit.

Acest tip de cămine sunt fabricate fără suduri sau îmbinări, compact și în monobloc, pentru a fi evitate astfel infiltrațiile. Produsele acestea sunt, în general, realizate din polietilenă ranforsată cu o densitate joasă, asigurând astfel un grad ridicat de rigiditate mecanică. Un astfel de cămin apă poate să fie vândut fără instalație ori contor sau, din contră, să fie echipate direct cu tipul de instalație și contorul necesare. Categoria aceasta dispun de țevi fabricate din PE care se conectează cu robineți și fitinguri.

Parerea cumparatorilor

Viorel Ilie din Pădureni, Iași
Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Lucian din Miroslava, Iași
Ok, mulțumit din toate punctele de vedere.