MESTERESTI MESTERESTI

0749 123 452

Întreținerea Gazonului Artificial

Recomandări pentru un Gazon Artificial perfect

Pentru a avea un gazon perfect tot timpul anului este necesar să efectuăm cu regularitate aceste mici acțiuni:

► Este important să se elimine în mod regulat frunzele, crengile și alte materiale organice, fie cu suflanta de frunze, o perie rigidă sau o greblă. Obiectele mai mari, cum ar fi ramurile, trebuie eliminate manual.

► În cazul în care apar mușchi în zonele în care nu există suficientă lumină solară, poate fi necesar un tratament anti-mușchi, aplicat primăvara și toamna. Folosiți un produs degradabil bio pentru aceasta, nu folosiți lichide acide sau înălbitor deoarece aceste substanțe chimice pot deteriora fibrele dacă sunt aplicate într-o concentrație prea mare.

► Nu este nevoie să îndepărtați zăpada și gheața de pe suprafața gazonului ci pur și simplu, se lasă să se topească și să se scurgă. Excrementele de animale trebuie să fie eliminate cât mai rapid, după care gazonul artificial trebuie clătit cu apă. Substanțele, cum ar fi ulei, acizi, solvenți sau combustibili, nu trebuie să vină în contact cu gazonul.

► Nu se aruncă mucuri de țigară pe gazon și nu expuneți la foc, artificii, activități de sudare sau grătare, deoarece acest lucru ar putea provoca ca fibrele să se topească și să se grupeze.

Parerea cumparatorilor:

Crinela Lepădat din Drâmbar, Alba
Copiii au fost încântați! E un plus pentru locația noastră!
Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
Valentin David din Vâlcele, Covasna
Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.