MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE VARĂ VALABIL DOAR 14 ZILE!

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT!

MESTERESTI topește prețurile

Toată vara!
Cu toții avem nevoie de relaxare și de mișcare. De aceea noi recomandăm întotdeauna sportul și ieșitul în aer liber. Iar dacă vorbim despre cei mici, cu siguranță au nevoie de cât mai mult sport în perioada lor critică de creștere. Bine că am venit cu o gamă completă de locuri de joacă care să le stimuleze mintea și corpul. Posibilitățile sunt la fel de numeroase ca acelea de personalizare a complexurilor de joacă pentru copii. Desigur, sunt incluse jocuri cu bile care implică echilibru, dexteritate și gândire rapidă. Dar cel mai bine este să analizezi tu întreaga ofertă de locuri de joacă pentru copii și să vezi despre ce vorbim aici, la modul concret. Sau poți apela numărul de telefon afișat în cadrul paginii, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.
Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
Alexa Mirela din Bucecea, Botoșani
Totul a fost ok. L-au văzut și prietenii și vor să își cumpere și ei când strâng banii.

Ne recomandă clienții noștri

Cu ce vine oferta de jocuri cu bile marca MESTERESTI?

 • Oferta noastră de jocuri cu bile vine atât cu jocuri de sine stătătoare cât și module care pot montate în cadrul complexurilor de joacă. Ideale atât pentru spații interioare cât și exterioare, aceste spații de joacă vor ține micuții ocupați pentru multă vreme și le va oferi doza necesară de sport. Construite la cele mai înalte standarde de calitate din cadrul Uniunii Europene, jocurile cu bile îmbină distracția cu siguranța și calitatea.
 • Plasticul de înaltă calitate HDPE asigură faptul că spațiile de joacă vor rezista în timp și la utilizare intensă. Chiar dacă vorbim doar despre margini, acestea sunt construite special pentru a fi rezistente și totodată să îi ferească de accidentări.
 • De asemenea, majoritatea locurilor de joacă au o înălțime redusă, astfel riscul de accidentare prin cădere este foarte scăzut. Mai mult decât atât, pentru o protecție suplimentară se folosesc și margini din plastic astfel încât cei mici (chiar și de 2 ani) să fie în deplină siguranță.
 • Ușor de ansamblat și montat, aceste spații de joacă cu bile se pretează în mod deosebit creșelor, grădinițelor, sau a spațiilor de joacă destinate special copiilor mici. Cum ar fi un centru comercial unde se amenejează și un loc de joacă pentru copii.
 • Cu un nivel scăzut de întreținere necesară, cu o greutate redusă și ușor de reparat în cazul în care se întâmplă să fie prea energici micuții, aceste spații de joacă sunt o unealtă versatilă.

Mai rămâne să alegi culoarea și modelul spațiului de joacă. Și cu această ocazie te invităm să studiezi specificațiile tehnice ale fiecărui loc de joacă în parte, pentru a vedea dacă se încadrează nevoilor tale. Sau poate că dorești să analizezi și oferta noastră de complexuri de joacă, complexuri care vin inclusiv cu module de jocuri de bile. Sau, de ce nu, poate că le vei achiziționa pe amândouă, având un spațiu de joacă complet. Pentru că noi știm foarte bine că micuții se plictisesc foarte repede și au nevoie de activitate nouă în mod constant.

Sau poți apela numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Astfel, vei avea un acces mult mai simplu la toate informațiile necesare, cum ar fi modelul, transportul sau montajul. Consultanții noștri sunt specializați în acest domeniu și au o experiență suficientă încât să poată analiza și veni cu soluția ideală instant. Experiența și profesionalismul ne recomandă, la fel cum și noi recomandăm ca întotdeauna să puneți siguranța pe primul loc.