MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE VARĂ VALABIL PANA LA 15 iunie!

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT!

MESTERESTI topește prețurile

Toată vara!
  Bun venit la secțiunea dedicată special pentru accesorii sport. Porți de fotbal, coșuri de baschet, practic tot ceea ce ai nevoie pentru a completa terenul de sport, indiferent că vorbim despre un teren mic de fotbal din curtea unei școli sau de un stadion de dimensiuni complete. Oferim modele diferite, la dimensiuni diferite, așa că te invităm să studiezi specificațiile tehnice ale fiecăruia dintre produsele prezente. Cert este că au numitor comun calitatea și rezistența la utilizare intensă. Folosind doar materiale de calitate înaltă, porțile de fotbal pot fi construite folosind bare pătrate sau circulare. Mai rămâne să te decizi asupra plasei, care poate fi inclusă în pachet sau nu. Ca să afli acest lucru și multe alte informații, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.
  Placă de darț

  Placă de darț

  în stoc
  de la 1.123,8 899 lei bucata -20%
  5,00 din 5 (2 voturi)
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
  Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
  Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.
  Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.

  Ne recomandă clienții noștri

  Cu ce vine oferta de accesorii sport MESTERESTI?

  Secțiunea dedicată accesoriilor sport poate fi împărțită în 2 produse:

  • Porțile pentru fotbal sunt una dintre selecțiile pe care le poți găsi în cadrul secțiunii de accesorii sport. Acestea sunt o investiție pe care o vei face automat după ce vei achiziționa și monta gazonul artificial pentru fotbal și care va completa terenul de fotbal. Atenție în schimb la faptul că nu toate porțile pentru fotbal vin cu plasa inclusă, așa că te invităm să analizezi specificațiile tehnice ale fiecărei porți în parte.
  • Porțile pentru fotbal sunt construite din oțel tubular, țeava fiind ori ondulată, oferind un aspect curbat, ori dreaptă, oferind un aspect pătrat. Diferențele dintre ele sunt mai degrabă estetice decât funcționale, așa că alegerea porții potrivite va fi dictată mai degrabă de preferințele personale și de buget.
  • Pentru că nu ne gândim doar la fotbal, am adus și o selecție de panouri pentru coșuri de baschet cu schelet metalic. Ideal pentru a fi montat pe coșurile de baschet din cadrul parcurilor publice sau al grădinițelor. Cu un preț redus și cu o calitate crescută, recomandăm cu încredere gama de panouri în cantități cât mai mari pentru că știm că inevitabil vor trebui schimbate. Iar dacă dorești să achiziționezi pachetul complet, te invităm să revii la secțiunea dedicată locurilor de joacă.

  Ce mai trebuie să știu despre accesoriile sport MESTERESTI?

  • Accesoriile sport pot fi folosite în cadrul spațiilor publice, cum ar fi parcuri, creșe, grădinițe sau școli. Atâta timp cât nu se impun restricții suplimentare în acel loc, aceste accesorii respectă standardele de calitate în vigoare la nivel European.
  • Livrăm contracost oriunde în țară, prin curier. Pentru a afla exact costul transportului, te rugăm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii.

  La fel cum te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a afla informația completă despre toate produsele pe care le avem. Prețuri, specificații tehnice, transport și/sau montaj, toate aceste informații le vei afla în mod direct de la consultanții noștri specialiști. Mai mult decât atât, consultanții noștri vă pot oferi informații complete legate atât de accesoriile sport cât și despre celelalte componente ale unui teren de sport: gazon artificial pentru fotbal sau multisport, pavele de cauciuc etc.

  Practic, ești la un telefon distanță de a primi o consultanță completă pentru o achiziție completă. Tu doar ne spui ce fel de teren vrei să construiești, iar de restul ne ocupăm noi.